Image

Alpcot Agro skjuter på börsintroduktionen

BOLAG Alpcot Agros styrelse har beslutat att flytta huvudkontoret från Stockholm till Moskva samt att skjuta upp planerna på notering av bolagets aktier på NASDAQ OMX First North till 2009.
Publicerad den 21 Oktober 2008

Samtidigt genomförs en strategiöversyn för att anpassa organisation och verksamhet till den förändrade situationen på kapitalmarknaden.

- Alpcot Agro har vuxit snabbt i Ryssland sedan 2007. Som ett led i den strategiöversyn som nu görs har styrelsen beslutat att flytta huvudkontoret närmare verksamheten. Mot bakgrund av den pågående omstruktureringen och situationen på kapitalmarknaden har vi även beslutat att senarelägga noteringen av bolagets aktie på First North, säger styrelsens ordförande Joakim Ollén.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Neobos strategi framåt: Först avyttring – sedan förvärv

Bolag Fastighetsbolaget Neobo fortsätter minska sina vakanser och öka sin uthyrningsgrad. Däremot redovisar bolaget ett betydligt lägre förvaltningsresultat under första kvartalet, jämfört med samma period året innan. Bolagets vd, Ylva Sarby Westman, säger till Fastighetssverige: – Vi måste arbeta med alla rader i resultaträkningen om vi ska lyckas.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige