Image

Almgren köper centralt i Göteborg

Transaktioner Almgren Fastighets AB har köpt kontorsfastigheten Inom Vallgraven 56:3 i centrala Göteborg.
Publicerad den 4 Juni 2013
Joachim Svedberg. Bild: Simon Hellsten
Joachim Svedberg. Inom Vallgraven 56:3. Bild: Colliers International
Inom Vallgraven 56:3.

Säljare är KB Tre Remmare. Fastigheten ligger på Kyrkogatan i de centralaste delarna av Göteborg. Den uthyrbara arean uppgår till cirka 1 750 kvadratmeter exklusive en oinredd vind. Fastigheten är idag fullt uthyrd.
- Intresset för centrala välskötta fastigheter i Göteborg är stort. Det visar återigen denna försäljning på då vi hade ett tiotal bud, säger Joachim Svedberg, projektledare på Colliers International som var säljarens rådgivare i samband med affären.

- En vacker och välskött fastighet som kompletterar vårt bestånd väl. Vi ser fram emot att få ta hand om och vidareutveckla fastigheten, säger Jerker Almgren på Almgren Fastighets AB.

Almgren Fastighets AB tillträdde fastigheten den 31 maj 2013.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs svenska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige