Image

Almér till Stockholm Corporate Finance

Karriär Mats Almér har knutits till Stockholm Corporate Finance som senior adviser.
Publicerad den 9 Mars 2011

Almér, född 1951, har arbetat med fastighetstransaktioner för flera bolag, bland andra Kungsleden, Carnegie och Newsec.

Han tillträder den 18 mars och kommer även fortsättningsvis att arbeta med externa styrelseuppdrag.

- Detta är ett led i vår strategi att knyta kompletterande nätverk och kompetens till oss. Rekryteringen av Mats Almér är ett steg i denna riktning där vi ges möjlighet att komplettera våra tjänster inom kapitalanskaffning och M&A med transaktioner i fastighetsbranschen. Vi fortsätter att söka medarbetare med kompletterande nätverk och nischkompetens, säger vd Peter Enström.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Kungsleden på Branschguiden

Kungsleden är en långsiktig fastighetsägare som tillhandahåller attraktiva, hållbara och funktionella lokaler som berikar människors arbetsdag. Vi skapar värde genom att äga, förvalta och utveckla kontor och andra kommersiella fastigheter i Stockholm och Sveriges övriga tillväxtregioner.

En stor del av våra fastigheter ligger samlade i attraktivt belägna kluster där vi även är med och påverkar hela områdets utveckling. Kungsledens mål är att leverera attraktiv totalavkastning på våra fastigheter och till aktieägarna. Kungsleden är noterat på Nasdaq Stockholm Large C...

Läs mer om Kungsleden på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Efter Serneke-beslutet – så ser styrelsen på bolagsnamnet

Bolag Sernekes styrelseordförande Jan Johansson berättar för Fastighetssverige om varför Ola Serneke inte får lämna bolaget helt och hållet – och hur de ser på en eventuell namnändring på bolaget efter huvudpersonens uppmärksammade forum-aktivitet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY