Image

Alexander Eklöw ny chef för Riksbyggens ombyggnadsverksamhet

Bolag Vid årsskiftet tillträder Alexander Eklöw tjänsten som ny chef för Riksbyggens ombyggnadsverksamhet.
Publicerad den 22 November 2018
Alexander Eklöw. Bild: Riksbyggen
Alexander Eklöw.

– Det ska bli väldigt spännande att börja på Riksbyggen och leda företagets ombyggnadsverksamhet som har en stor potential att fortsätta växa. Det finns ett stort behov, inte minst bland alla de bostadsrättsföreningar som Riksbyggen förvaltar, att göra ombyggnader i underhållssyfte som också leder till energieffektiviseringar och mindre klimatbelastning, säger Alexander Eklöw.

Alexander Eklöw kommer närmast från NCC där han varit tf chef för Road Services, tidigare har han även arbetat med med strategi och företagsförvärv. Han har en civilingejörsexamen från Kungliga Tekniska Högskolan med inriktning industriell ekonomi.

Riksbyggens ombyggnadsverksamhet sett till hela landet har växt från en nivå på runt en halv miljard för några år sedan till 1 062 miljoner kronor under 2017. Förtätningsprojekt är också en viktig del av Riksbyggens ombyggnadsverksamhet.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige