Image
Internetfilosofen, författaren och mångsysslaren Alexander Bard kommer till Fastighetssveriges digitaliseringsseminarium i Göteborg.
Internetfilosofen, författaren och mångsysslaren Alexander Bard kommer till Fastighetssveriges digitaliseringsseminarium i Göteborg.

Alexander Bard till digitaliseringsseminarium i Göteborg

Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering Göteborg Digitaliseringens påverkan ses av många som fastighetsbranschens stora framtidsfråga – de som inte hänger med i utvecklingen hamnar hopplöst på efterkälken. På Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering Göteborg den 14 november blandas visioner med konkreta exempel från dagens digitala förvaltningsvardag. För visionerna svarar bland andra den kontroversielle internetfilosofen Alexander Bard, som många gånger väldigt träffsäkert har förutspått hur digitaliseringens framväxt förändrar människans sätt att leva.
Publicerad den 15 September 2017

Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering Göteborg är ett heldagsseminarium som äger rum på Elite Park Avenue Hotel på Kungsportsavenyen tisdagen den 14 november.

Seminariet behandlar digitaliseringen av fastighetsbranschen ur ett flertal olika perspektiv och ger inspiration och vägledning i det nya och framtida digitala fastighetslandskapet.

Alexander Bard är keynote speaker. Han är, bland mycket annat, författare till böckerna Nätokraterna, Det globala imperiet och Synteism – att skapa Gud i internet. Han har – med nästan skrämmande träffsäkerhet – förutsett hur användandet av internet har utvecklats och han är en eftertraktad rådgivare till digitala startups.

Du anmäler dig till seminariet här.

FAKTA/ Alexander Bard
Född: 1961, uppvuxen i Motala.
Utbildning: Har studerat ekonomisk geografi vid Handelshögskolan i Stockholm, men inte tagit någon examen.
Böcker: Nätokraterna (2000), Det globala imperiet (2002), Kroppsmaskinerna (2009) och Synteism – Att skapa Gud i Internetåldern (2014), samtliga tillsammans med Jan Söderqvist.
Musikgrupper: Army of Lovers, Vacuum, BWO och Gravitonas.
Är (bland annat): Låtskrivare, filosof, producent, författare, debattör, föreläsare, psykoanalytiker, rådgivare.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering Göteborg 2019

Var: Elite Park Avenue Hotel, Kungsportsavenyen, Göteborg. 

När: 21 november 09.00 - 16.00 (registrering och frukostmingel från 08.15).

Pris: 4995 kr exkl moms. 

Anmälan: Här!

Digitaliseringsfrågorna är de kanske hetaste frågorna i fastighetsbranschen just nu. Många menar att allt som kan digitaliseras kommer att digitaliseras och att hälften av dagens yrken kommer att vara försvunna om 20 år. Hur påverkar detta samhället och fastighetsbranschen? Vilka trender ska man hoppa på och vilka ska man undvika? Hur arbetar branschen när det gäller digitalisering? Seminariet Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering Göteborg ger dig vägledning och inspiration i det nya digitala fastighetslandskapet.

På den här sajten följer du eventets framväxt. Här får du fortlöpande information om vad seminariet kommer att innehålla.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet? Kontakta:

Nicklas Tollesson
0705 - 84 14 02
nicklas@fastighetssverige.se

Eddie Ekberg
0736 - 57 43 16
eddie@fastighetssverige.se

Partners:
Film från det senaste eventet:

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY