Image
Internetfilosofen, författaren och mångsysslaren Alexander Bard kommer till Fastighetssveriges digitaliseringsseminarium i Göteborg.
Internetfilosofen, författaren och mångsysslaren Alexander Bard kommer till Fastighetssveriges digitaliseringsseminarium i Göteborg.

Alexander Bard till digitaliseringsseminarium i Göteborg

Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering Göteborg Digitaliseringens påverkan ses av många som fastighetsbranschens stora framtidsfråga – de som inte hänger med i utvecklingen hamnar hopplöst på efterkälken. På Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering Göteborg den 14 november blandas visioner med konkreta exempel från dagens digitala förvaltningsvardag. För visionerna svarar bland andra den kontroversielle internetfilosofen Alexander Bard, som många gånger väldigt träffsäkert har förutspått hur digitaliseringens framväxt förändrar människans sätt att leva.
Publicerad den 15 September 2017

Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering Göteborg är ett heldagsseminarium som äger rum på Elite Park Avenue Hotel på Kungsportsavenyen tisdagen den 14 november.

Seminariet behandlar digitaliseringen av fastighetsbranschen ur ett flertal olika perspektiv och ger inspiration och vägledning i det nya och framtida digitala fastighetslandskapet.

Alexander Bard är keynote speaker. Han är, bland mycket annat, författare till böckerna Nätokraterna, Det globala imperiet och Synteism – att skapa Gud i internet. Han har – med nästan skrämmande träffsäkerhet – förutsett hur användandet av internet har utvecklats och han är en eftertraktad rådgivare till digitala startups.

Du anmäler dig till seminariet här.

FAKTA/ Alexander Bard
Född: 1961, uppvuxen i Motala.
Utbildning: Har studerat ekonomisk geografi vid Handelshögskolan i Stockholm, men inte tagit någon examen.
Böcker: Nätokraterna (2000), Det globala imperiet (2002), Kroppsmaskinerna (2009) och Synteism – Att skapa Gud i Internetåldern (2014), samtliga tillsammans med Jan Söderqvist.
Musikgrupper: Army of Lovers, Vacuum, BWO och Gravitonas.
Är (bland annat): Låtskrivare, filosof, producent, författare, debattör, föreläsare, psykoanalytiker, rådgivare.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY