Image

Alecta hyr ut till ny hotellkedja

Uthyrning Generator Hostels etableras i Sverige. Kedjan har tecknat kontrakt med Alecta om 8 500 kvadratmeter på Torsgatan 10 i Stockholm.
Publicerad den 22 Oktober 2015
Annons
Image

Det engelska bolaget Generator Hostels är Europas snabbast växande hostelkedja med hostel i ett flertal av Europas större städer (Barcelona, Berlin, Dublin, Hamburg, Köpenhamn, London, Venedig, Paris, Rom och Amsterdam). Under 2016 kommer Generator Hostels att öppna sitt elfte hostel i Europa med adress Torsgatan 10 i Stockholm. Hyreskontraktet, vilket omfattar 8 500 kvadratmeter och 250 rum, har tecknats med Alecta.

Generator Hostels ägs av den engelska fastighetsfonden Patron Capital Partners. Patron Capital Partners är baserade i London och investerar huvudsakligen på den europeiska fastighetsmarknaden.

Magnusson advokatbyrå har biträtt Generator Hostels vid etablering av dess verksamhet i Sverige. Magnussons arbete har bland annat innefattat juridisk rådgivning avseende förhandling och upprättande av hyreskontrakt, skatt och bolagsrätt.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Magnusson på Branschguiden

Magnusson är en internationell advokatbyrå som erbjuder juridiska tjänster till klienter med utgångspunkt i och utanför länderna kring Östersjöregionen.
Utanför regionen erbjuder vi gränsöverskridande global täckning genom strategiska allianser med top-rankade internationella byråer såsom i Storbritannien, Kina och USA.

Magnusson är en integrerad byrå med över 200 jurister/advokater som alltid erbjuder samma höga standard och kvalitet oavsett hur många länder som är involverade i ett projekt.
Byrån rekommenderas regelbundet av oberoende publikationer såsom The Le...

Läs mer om Magnusson på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Stjärnkrögaren: Så kan restaurangstaden Göteborg blomstra ännu mer

Lokalmarknadsdagen Stjärnkrögaren Stefan Karlsson driver fem restauranger i Göteborg och är väl insatt i stadens växande restaurangliv. Under Lokalmarknadsdagen gav han sin syn på hur staden utvecklats på den kulinariska scenen, vilka koncept som fungerar och hur samarbetet med fastighetsägarna kan utvecklas.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY