Image
Mohammed Al-Amoudi
Mohammed Al-Amoudi Bild: Preem

Al-Amoudi frisläppt

Bolag Efter över ett år i saudisk fångenskap har Midroc- och Preemägaren Mohammed Al-Amoudi nu släpptas fri.
Publicerad den 28 Januari 2019

– Han har haft kontakt med sin familj och det skedde för ett par timmar sedan och då fick man bekräftat att han var släppt. Sen har vi inga uppgifter på vart han är på väg eller var han befinner sig just nu, säger Preems presschef Niclas Brantingson till Dagens Industri.

Även Roger Wikström, vd för Midroc Europe, bekräftar frisläppandet, precis som Al-Amoudis internationella presskontakt Tim Pendry:

– Jag förväntar mig ett fullständigt uttalande inom de kommande 24-48 timmarna, säger han enligt DI.

Mohammed Al-Amoudi var en av hundratals prinsar och affärsmän som under uppmärksammade former greps av en så kallad antikorruptionsenhet ledd av den saudiske kronprinsen Mohammed bin Salman under hösten 2017.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Midroc Property Development på Branschguiden

Midroc skapar platser och byggnader för människor som ser möjligheter. Bostäder och kontor, hotell och stadsdelar, kongresscenter och förskolor. Inspirerande platser med förutsättningar för människor att leva sina liv som de vill.

Människor som drivs av kärlek till något ser möjligheter. De ser en väg där andra ser en återvändsgränd. De ger allt för att uppnå flow, perfektion och sin vision. Om vi öppnar ögonen, låter oss inspireras och ser mer av det som gränsöverskridarna ser? Om vi väljer att omfamna människor som ser möjligheter? Det är vad Midroc menar med ...

Läs mer om Midroc Property Development på Branschguiden

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Riksbyggens vd Johanna Frelin om problemen på bostadsmarknaden

Bolag Under tredje kvartalet sålde Riksbyggen 232 bostadsrätter vilket är en ökning med 14 procent jämfört med samma period förra året. Riksbyggens vd Johanna Frelin beskriver marknadsläget för Fastighetssverige. Samtidigt som de själva utvecklas starkt så menar hon att det finns stora problem på den svenska bostadsmarknaden. Här är de förändringar som företaget vill se: "Finns ett stort underliggande behov av bostäder i Sverige".

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY