Image
Bergströms galleria i Falun.
Bergströms galleria i Falun. Bild: Diös

Åklagarmyndigheten etablerar sig i Diös lokaler i centrala Falun

Uthyrning Diös utvecklar just nu moderna kontorslokaler till Åklagarmyndighetens nya etablering i Centrala Falun. Etableringen ligger i linje med Diös strategi om stadsutveckling med fler personer som sig i centrum. Beräknad inflyttning sker under december månad.
Publicerad den 28 Maj 2020
Annons
Image

Åklagarmyndigheten är svensk statlig förvaltningsmyndighet med uppgift att bidra till att personer som begår brott ställs till ansvar för handlingarna och att detta sker på ett effektivt och rättssäkert sätt. Med cirka 1 500 anställda finns Åklagarmyndigheten på flera orter runt om i landet.
– Äntligen kan vi presentera vår nästa satsning i centrala Falun. Vi är glada över att kunna erbjuda Åklagarmyndigheten nya, fina lokaler på bästa läge mitt i city. Deras etablering utgör en viktig pusselbit i vår vision att fylla Bergströms galleria med en varierad mix av hyresgäster inom kontor, handel och restauranger, säger Stefan Carlsson, uthyrare, Diös.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Så var första halvåret på transaktionsmarknaden: "Historiskt"

Transaktioner Ett väldigt speciellt och på många sätt historiskt andra kvartal är till ända. Coronapandemins effekter gjorde att transaktionsvolymen i Sverige och övriga Norden föll betänkligt och aktiviteten störtdök under en period. Fastighetssverige presenterar siffrorna, trenderna och framtidsutsikterna med hjälp av Pangeas analytiker Mikael Söderlundh.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY