Image

Akademiska Hus rekryterar CFO

Bolag Catarina Fritz har anställts som CFO på Akademiska Hus. Hon kommer närmast från tjänsten som ekonomidirektör för Keolis Sverige.
Publicerad den 21 April 2016
Catarina Fritz. Bild: Akademiska Hus
Catarina Fritz.

– Jag ser verkligen fram emot att arbeta för ett bolag som tillsammans med landets universitet och högskolor skapar internationellt attraktiva kunskapsmiljöer och därmed bidrar till utvecklingen inom högre utbildning, innovation och forskning. Det uppdrag Akademiska Hus har är viktigt för Sverige, säger Catarina Fritz.

Catarina Fritz tillträder som CFO den första oktober med placeringsort i Stockholm. Hon kommer även att ingå i Akademiska Hus företagsledning. Catarina Fritz har tidigare varit verksam som ekonomichef på Investor, CFO på Stockholmsbörsen och CFO i tre riskkapitalägda bolag inom IT, facility management och personlig assistans. Hon har även styrelseuppdrag i bland annat Svenska Spel.

– Catarinas gedigna kompetens och långa erfarenhet inom ekonomi- och finanssektorn är ett värdefullt tillskott i bolaget och i det intensiva utvecklingsskede vi befinner oss i, säger Kerstin Lindberg Göransson, vd för Akademiska Hus.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Nya Besqab redo att starta fler bostadsprojekt

Bolag Det nyligen genomförda sammangåendet med Aros Bostad gör att bolaget nu har en stor beredskap att starta fler bostadsprojekt i takt med att marknaden återhämtar sig. Det menar Magnus Andersson, vd på Besqab, när Fastighetssverige intervjuar honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige