Image

Akademiska Hus får ny kommunikationsdirektör

KARRIÄR Martina Wahlström har utsetts till ny kommunikationsdirektör i fastighetsbolaget Akademiska Hus. Hon kommer närmast från SVT, där hon i tio år arbetat med pr, företagskommunikation, omvärldsrelationer och varumärkesfrågor i olika roller, senast som informationschef för SVT Väst.
Publicerad den 17 Mars 2009

- I en tid med ökande konkurrens och allt större intresse från omvärlden är kommunikations- och varumärkesfrågorna viktigare än någonsin som strategiska verktyg. Som partner till både lärosäten och städer i utvecklingen av Kunskapssverige har Akademiska Hus en viktig roll. Den vill vi förtydliga och göra mer känd. Martina Wahlströms kompetens och gedigna erfarenhet från en komplex verksamhet med många intressentgrupper är helt rätt för det arbetet. Jag är mycket nöjd med rekryteringen, säger Mikael Lundström, vd och koncernchef för Akademiska Hus.

- Att Sverige ligger i absolut internationell framkant när det gäller moderna, avancerade och arkitektoniskt intressanta lokaler för kunskap och utveckling är okänt i större sammanhang. Akademiska Hus har en högintressant verksamhet över hela landet och stor potential att nå ut i ett tydligt varumärkesarbete, lokalt såväl som nationellt. Jag är glad och stolt över att ha fått förtroendet att leda det arbetet, säger Martina Wahlström.

Martina Wahlström kommer att vara placerad på Akademiska Hus koncernkontor i Göteborg.


- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige