Image

AIX köper Grad Arkitekter

Bolag AIX Arkitekter köper Grad Arkitekters verksamhet, projekt och anställda. Därmed stärker AIX framför allt forumet stadsutveckling och bostäder där Grad har flera projekt igång
Publicerad den 26 Januari 2018
Sébastien Corbari, Mikael Uppling och Meryem Gülenay. Bild: Karin Björkquist
Sébastien Corbari, Mikael Uppling och Meryem Gülenay.

Grad består av arkitekterna Sébastien Corbari, vd och grundare, och Meryem Gülenay, vilka båda blir anställda hos AIX från den första februari. Grad har varit samarbetspartner och konsult i flera projekt, nu senast i förslag och genomförande av Söderdalen i centrala Jakobsberg. På 90-talet var Sébastien Corbari anställd hos Johansson & Uppling som sedermera blev en del av AIX. Meryem Gülenay är arkitekt och har varit anställd på Grad sedan 2011.

– Fantastiskt att få jobba tillsammans med Sébastien Corbari igen. Han har ett genuint intresse för arkitektur och stadsutveckling. Det passar AIX som hand i handske, säger Mikael Uppling, arkitekt och delägare på AIX.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

"Alingsås har alla förutsättningar att bli en riktigt attraktiv och växande stad"

Sverige Göteborg firar 400 år med pompa och ståt 2021. Men redan i dag är det dags för ett 400-årsfirande i Västsverige. Inför Alingsås jubileum frågade Fastighetssverige stadens store fastighetsson, Ola Serneke, om synen på sin hemstad, hur det är att verka i staden som fastighetsbolag och hur han ser på Alingsås framtid.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY