Image

Åhléns till Briggen-galleria i Lund

Uthyrning Briggen har tecknat ett hyresavtal med Åhléns i Carl-Werner gallerian på Stortorget i Lund.
Publicerad den 30 Juni 2015
Annons
Image
Briggen tecknar ett kontrakt om 2 500 kvadratmeter med Åhléns i Carl-Werner Gallerian i Lund. Bild: Briggen
Briggen tecknar ett kontrakt om 2 500 kvadratmeter med Åhléns i Carl-Werner Gallerian i Lund.

Carl-Werner gallerian, som tidigare var en galleria med flera butiker, anpassas nu för ett nytt Åhlénsvaruhus i två plan. Butiken öppnar under februari 2016. Avtalet omfattar 2 500 kvadratmeter.

- Vi är glada över att byta läge på vårt befintliga Åhlénsvaruhus i Lund. Med Briggens hjälp kan vi skapa ett modernare varuhus, allt för att förenkla, förbättra och förgylla för våra kunder, säger Ann-Christin Edling-Jönsson, Retail Operations Manager Åhléns.

- Vi ser fram emot att kunna välkomna Åhléns som hyresgäst i Carl-Werner gallerian, i ett hus med anor från 1850-talet. Det passar bra då Åhléns också har sina rötter från 1899, säger Thomas Persson, fastighetschef på Briggen.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Corem laddar förvärvsbössan

Bolag Coronapandemin fortsätter att sprida oro världen över och Corem påverkas av osäkerheten, men bedömer sig stå väl rustat och ha goda framtidsutsikter. Företaget har en stark balansräkning, låg belåningsgrad, en bra mix av hyresgäster och fastigheter i attraktiva lägen på tillväxtorter. Företagets vd Eva Landén berättar för Fastighetssverige hur de arbetar med förvärv.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY