Image

Åhléns-outlet till Ingelsta

Uthyrning Åhléns Outlet och Systembolaget flyttar in på Ingelsta Handelsområde i Norrköping under 2018.
Publicerad den 30 November 2017
Annons
Image

För ett drygt år sedan inledde RED arbetet med att utveckla Ingelsta Handelsområde samt arbeta för att eliminera de vakanser som under en längre tid färgat området. Vid den tidpunkten för tillträdet utgjorde vakansgraden cirka 30 procent av områdets uthyrningsbara ytor. På tolv månader har nu området uppnått en uthyrningsgrad om 98 procent och RED slutförhandlar nu om den sista tillgängliga lokalen på området.

Utöver detta har RED även gjort klart med en ytterligare dagligvaruaktör på området. Planarbetet för denna etablering pågår och väntas stå klart under nästa år. RED har vidare även kontrakterat en ny fastfoodaktör som kommer att bidra till att förstärka handelsplatsen och skapa ytterligare flöde och trafik till handelsplatsen.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Partnertexter

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Corem säljer Gallerian Kvasten i Kalmar

Ekonomi/Finansiering Lokala medier rapporterar att Gallerian Kvatsen i centrala Kalmar stått tom under en längre tid. Fastighetssverige ringde upp Corems transaktionschef Peeter Kinnunen för att få veta mer om försäljningen.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige