Image

Agora i flera uthyrningar

Uthyrning Agora har tecknat avtal med Nordic Wellness gällande en lokal i Linnégallerian i Växjö. Dessutom har man tecknat två avtal i Kompassen i Örebro.
Publicerad den 11 April 2017
Linnégallerian i Växjö. Bild: Agora
Linnégallerian i Växjö. Kompassen i Örebro. Bild: Agora
Kompassen i Örebro.

Nordic Wellness tillträder sina nya lokaler i Växjö under 2018. Den årliga hyresintäkten uppgår till 3,4 miljoner kronor. 

– Handeln är i ständig förändring och vi har identifierat ett nytt behov hos vår kunder som möjliggör en positiv utveckling av vår fastighet. Linnégallerian kommer fortsätta att vara den självklara mötesplatsen i Växjö city med fokus på hälsa och mat. Vi välkomnar Nordic Wellness som stärker vårt erbjudande och kompletterar stadens puls och attraktivitet, säger Catarina Löfgren, affärsområdeschef Agora.

I Kompassen i Örebro har hyresavtal tecknats med Prison Island och Lily’s Burger. Den sammanlagda årliga hyresintäkten är 2,8 miljoner kronor och båda hyresgästerna tillträder under hösten 2017.

– Vi är väldigt glada och stolta över att få in två starka koncept med engagerade entreprenörer i vårt hus. Etableringen av Lily´s Burger i Örebro blir den första utanför Stockholm. Tillsammans befäster vi Stortorgets roll som Örebros hjärta när det kommer till mat och upplevelser. Både Lily´s Burger och Pitcher’s är bra exempel på vår affärsidé om att bidra till platsens attraktivitet, säger Kicki Jäger, centrumchef Agora.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

SEB:s makroekonom: Riksbanken sänker räntan i maj

Ekonomi/Finansiering Riksbanken genomförde flera räntehöjningar på rad och nu talar en del bedömare om att inflationen kommer ner runt två procent vid halvårsskiftet. Går det att redan nu skymta det ekonomiska ljuset – eller lurar det nya utmaningar runt hörnet? Vad behöver vi tänka på framöver när den ekonomiska verkligheten ser ut som den gör? Marcus Widén, makroekonom på SEB, satte ljuset på detta under Stora proptechdagen i Stockholm.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige