Image
Hanna Foss
Hanna Foss

AG Advokat rekryterar Hanna Foss som COO

Karriär AG Advokat har rekryterat Hanna Foss som COO (Chief Operating Officer) med ansvar för advokatbyråns operativa arbete.
Publicerad den 19 Augusti 2019

Hanna kommer närmst från Landahl Advokatbyrå där hon har haft en liknande tjänst. Med hennes tidigare erfarenhet på advokatbyrå och före det många år på Nasdaq som Senior Business Controller kommer Hanna Foss i denna roll att bidra till AG Advokats fortsatta utvecklingsresa.

– Vi ser fram emot att få hälsa Hanna välkommen. Hon blir ett värdefullt tillskott i arbetet med att lyfta hela AG till en ännu högre nivå, säger AG Advokats managing partner Håkan Bjerle.

– Genom sin djupa branschkunskap, engagerade medarbetare och starka kunderbjudande är AG Advokat väl positionerade i en bransch som är under stor förändring. Jag är mycket glad att få anta denna roll och ser mycket fram emot att tillsammans med ett fantastiskt team fortsätta driva byråns utveckling framåt, säger Hanna Foss.

Hanna börjar på AG Advokat i slutet av augusti.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

AG Advokat på Branschguiden

AG Advokat är en affärsjuridisk byrå med spetskompetens mot fastighetsbranschen och entreprenadsektorn.
Med mer än 30 års erfarenhet och över 60 jurister erbjuder vi djupgående branschkunskap och lämnar rådgivning med fokus på affärsmässiga lösningar. Vi gör det komplexa enkelt. Oavsett om det avser tidiga skeden, projekt, byggande, hyra, transaktion, finansiering, offentlig upphandling, avtal eller tvist är vi en självklar samarbetspartner. AG Advokat är en av Sveriges främsta advokatbyråer inom våra verksamhetsområden, med flera omnämnanden hos svenska och internation...

Läs mer om AG Advokat på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Samfastigheter-toppen: "SBB:s fall präglar fortfarande mycket av segmentet"

Bolag Hur ser möjligheter till investeringar och nya projekt inom LSS-boenden ut idag? Vad krävs för att investeringsviljan ska vakna igen? Poyan Katebi, vd för Samfastigheter, menar att läget är betydligt bättre nu än för bara sex månader sedan, men att storbankerna fortfarande ser risker som kanske inte finns. – Det är bättre dialoger nu, det känns som att vi skulle kunna komma i gång, men hel branschen har fortfarande som en blöt filt över sig, säger Poyan Katebi.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige