Image

ÅF etablerar projektledningsenhet i Lund

Bolag Patric Reic blir sektionschef när ÅF etablerar projektledning i Lund.
Publicerad den 1 Juni 2018
Patrik Reic. Bild: ÅF
Patrik Reic.

ÅF växer kraftigt inom projektledning för byggprojekt och fastighetsutveckling - inte minst i Skåneregionen och storstadsområdena kring Köpenhamn, Malmö och Helsingborg. Nu etablerar företaget verksamhet även i Lund - en kommun som växer särskilt i nordost, där den nya stadsdelen Brunnshög växer upp kring de två forskningsanläggningarna MAX IV och ESS.

– Vår verksamhet inom byggledning, projektledning och projekteringsledning har haft en fantastisk utveckling de senaste åren, med en årlig tillväxt på över 25 procent och god lönsamhet. Det är därför ett naturligt steg att vi nu även tar plats i expansiva Lund, där vi redan idag medverkar i många projekt, säger Jeanette Norrman, regionchef för Project Management på ÅF.

Ansvarig för att starta och leda den nya projektledningsenheten i Lund blir Patrik Reic, som nyligen rekryterats till ÅF. Han har lång erfarenhet av projektledning och kommer närmast från en tjänst på ICA, där han arbetat som etableringschef och ansvarat för butiksnätet i ett trettiotal kommuner.

Patrik Reic är själv från Skåne och väl bekant med den regionala marknaden. Den närmaste tiden kommer han att rekrytera nya medarbetare, vårda nya och befintliga kundkontakter och etablera verksamheten i Lund, i samarbete med ÅF Project Management i Malmö.

– Jag är imponerad av ÅF:s samlade kompetens, bredd och styrka, och mycket glad och stolt över denna möjlighet. Nu vill jag hitta flera nya medarbetare som liksom jag vill spela en aktiv roll i ÅF:s framtidsresa och erbjuda Lundakunderna marknadens bästa projektledningstjänster och helhetsåtaganden, säger Patrik Reic.

Den nya enheten ska inrymmas på ÅF:s befintliga kontor.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sparbössan växer – på egna villkor

Bolag Sparbössan är väldigt selektivt som fastighetsbolag: Fastigheterna i portföljen bör ha ett kulturhistoriskt eller arkitektoniskt värde. Så när vd Sara Östmark pratar om att bolaget är inne i en "tillväxtresa", ja, då är det tillväxt på egna villkor och i egen takt. – Det handlar om vilken typ av organisation man vill jobba i, berättar hon för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige