Image

Advokat till Atrium Ljungbergs styrelse

Karriär Laszlo Kriss har meddelat valberedningen att han inte längre står till styrelsens förfogande. Samtidigt presenteras ett nytt namn till styrelsen.
Publicerad den 24 Mars 2011

I januari meddelade Atrium Ljungberg att Dag Klackenberg ska ersätta Laszlo Kriss som styrelseordförande. Samtidigt meddelades att förre vd:n Anders Nylander och Sune Dahlqvist föreslogs som nya styrelseledamöter.

Nu har Laszlo Kriss meddelat valberedningen att han inte längre står till förfogande för omval varför valberedningen beslutat föreslå att årsstämman till ordinarie styrelseledamot i stället beslutar om nyval av Thomas Evers. Han är advokat och partner på Hellström Advokatbyrå sedan 2008. Han har inga övriga väsentliga styrelseuppdrag och inte heller något innehav i Atrium Ljungberg.Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Gotlandshem saknar besked om bostadsrätter: "Det var bättre än ett nej i alla fall"

Bostäder Stora eftersatta fastighetsunderhåll som kommer kosta Gotlandshem minst två miljarder kronor. Samtidigt som tillförseln av nya hyresrätter är låg. Lösningen som Gotlandshem landat i är att i samband med förtätningen av ett område samtidigt bygga bostadsrätter för att till viss del finansiera nyproduktionen.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige