Image
Ulf Wallén, vd för Acrinova.
Ulf Wallén, vd för Acrinova. Bild: Acrinova

Acrinova uppför ny fastighet i Landskrona

Uthyrning Acrinova har tecknat ett tioårigt hyresavtal med den tyska industrikoncernen Freudenberg, som kommer att flytta in i en fastighet som ska uppföras på Järvgatan i Landskrona.
Publicerad den 23 September 2021

Fastigheten på Järvgatan i Landskrona kommer att ha 2 700 kvadratmeter uthyrbar yta avsedd för lager och kontor. Byggnaden uppförs efter Acrinovas högt ställda miljökrav med fossilfri uppvärmning och energianvändning samt egenproducerad el med hjälp av solceller.

Inflyttning beräknas ske i slutet av 2022 och hyresavtalet är tecknat på tio år från inflyttningen.
– Landskrona har kommit att bli ett av våra nav, och detta är den fjärde fastigheten som vi kommer att uppföra i staden inom det närmaste året. Att en koncern som Freudenberg vill befästa sin etablering i Landskrona med hjälp av oss är glädjande, säger Ulf Wallén, vd på Acrinova.

Tyska industrikoncernen Freudenberg har runt 48 000 anställda och tillverkar bland annat tekniska tätningar av olika slag. Kunder i Sverige är stora industriföretag som Volvo Cars, Tetra Pak och Haldex.

- Andreas Lithander
andreas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige