Image
Acrinova tecknar hyresavtal med Thansen i Löddeköpinge.
Acrinova tecknar hyresavtal med Thansen i Löddeköpinge. Bild: Acrinova

Acrinova tecknar hyresavtal med Thansen i Löddeköpinge

Uthyrning Acrinova meddelar att ett hyreskontrakt har tecknats med ytterligare en aktör för en del av byggrätten gällande fastigheten Kävlinge Löddeköpinge 23:14.
Publicerad den 3 Augusti 2022

Sommaren 2021 förvärvade Acrinova handelsfastigheten Kävlinge Löddeköpinge 23:14, vilket är en av Skånes mest besökta handelsplatser. Utöver välkända hyresgäster som Åhléns Outlet, Dollarstore, Lager 157, Max Hamburgerrestauranger, Rusta och Bygghemma ingick även en byggrätt på cirka 3800 kvm.

Nu tecknar Acrinova det andra hyresavtalet gällande byggrätten med detaljhandelskedjan Thansen, känd i Danmark och Norge för sitt breda sortiment för bil, hem och fritid. Etableringen i Löddeköpinge är kedjans andra i Sverige. Hyreskontraktet täcker en lokal som blir cirka 1 200 kvadratmeter. Därmed återstår 400 kvadratmeter av byggrätten.

Hyresgästen kommer att bli direkt granne med Jysk som tecknat sig för 1 500 kvadratmeter av byggrätten.

Den nya byggnaden uppförs i enlighet med Acrinovas Nollvision, som innebär att den byggs för att bli klimatneutral så att den avger ett så litet klimatavtryck som möjligt.

Ulf Wallén, vd Acrinova AB, kommenterar:
– Det är glädjande att ytterligare en erkänd internationell aktör valt att teckna hyreskontakt med oss i Löddeköpinge. Det visar på att platsen anses vara attraktiv av marknaden. Vi för dialog med ytterligare intressenter gällande den resterande delen av byggrätten.

- Andreas Lithander
andreas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Teknologi måste tjäna ett syfte om Omid Noghabai ska satsa

Bolag Han har grundat flertalet bolag inom fastighetsbranschen och enligt honom själv vill han modernisera branschen från grunden. Samtidigt är Omid Noghabai tydlig med hur han ser på digitaliseringsarbetet: – Det ska vara koncept som gör att man som fastighetsägare faktiskt sparar pengar. Då kommer jag att investera i det.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige