Image
Ulf Wallén, vd för Acrinova.
Ulf Wallén, vd för Acrinova. Bild: Acrinova

Acrinova med positiv nettouthyrning för fjärde kvartalet i rad

Bolag Acrinova gör en positiv nettouthyrning även under Q1 2021. Nettouthyrningen under Q1 blev 1 107 kvadratmeter.
Publicerad den 17 April 2021

Q1 har en positiv nettouthyrning om drygt 1 100 kvadratmeter som är mycket starkt i jämförelse med Q1 2020. Marknadssatsningar och ökad personlig närvaro på huvudmarknaderna bidrar till den allt starkare uthyrningen som verkar fortsätta.
– Nettouthyrningen har utan undantag varit positiv dom senaste fyra kvartalen vilket skapar trygghet om att vi har rätt typ av fastigheter och arbetar med rätt saker, säger Ulf Wallén, vd på Acrinova.

En stärkt utveckling i bland annat Landskrona har märkts vilket visat sig i att den enskilt största uthyrningen under kvartalet gjorts där.
Coronaeffekten har för Acrinovas del varit försumbar och verksamheten ser tvärtom ett ökat inflöde av förfrågningar på samtliga marknader.

- Andreas Lithander
andreas@fastighetssverige.se

Ämnen

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Allt fler fastighetsbolag handlas till premie

Lista Efter rapportfloden kan Fastighetssverige konstatera att allt fler fastighetsbolag nu värderas till en premie på börsen. Här presenteras en uppdaterad lista med de noterade fastighetsbolagens substansvärdering.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY