Image

Ackordscentralen ny hyresgäst i Studio

Uthyrning Skanska har tecknat ett femårigt hyresavtal med Ackordscentralen i Studio i Malmö.
Publicerad den 9 December 2015
Annons
Image
Studio i Malmö. Bild: Skanska
Studio i Malmö.

Studio, som byggs och utvecklas av Skanska, ligger på Universitetsholmen i centrala Malmö. Målet är att skapa en levande, kreativ miljö, och göra det enkelt att knyta nya kontakter.

Huset är 14 våningar högt och innehåller publika ytor, café, restauranger och ett hotell. Men framförallt är det en arbetsplats, med cirka 10 000 kvadratmeter kontorsyta.

– Vi sammanfattar vår känsla inför flytten till Studio med ett axplock av de kommentarer som har kommit från medarbetarna. Positivt, kul, inspirerande och klockrent, säger Sofie Arvidsson på Ackordscentralen.

Studio kommer att stå klart under hösten 2016.

– Det känns mycket bra att få välkomna Ackordscentralen till Studio. Vi vill ha en mix av företag i huset, både när det kommer till storlek och bransch, men också hur länge de har funnits på marknaden. Ackordscentralen som står för långsiktigt och framgångsrikt företagande och passar utmärkt in i mixen, säger Sofia Ekerlund på Skanska Öresund.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Skanska Commercial Development Nordic på Branschguiden

Skanska är ett av världens ledande projektutvecklings- och byggföretag med verksamhet inom hus- och anläggningsbyggande samt utveckling av bostäder och kommersiella lokaler.

I Sverige har företaget cirka 11 000 medarbetare. Intäkterna för byggverksamheten uppgick 2014 till drygt 30 miljarder kronor. Verksamheten inom bostadsutveckling sålde under 2014 cirka 1 700 nya hem. Skanska erbjuder även tjänster inom offentlig privat samverkan.

Skanska Kommersiell Utveckling Norden initierar och utvecklar fastighetsprojekt inom kontor, logistik och affärshus.

Vi utvecklar arbetsmilj...

Läs mer om Skanska Commercial Development Nordic på Branschguiden

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

"Petter Stordalen är ingen förvaltare"

Bolag Stordalenägda Strawberry samlar all verksamhet inom fastighet under en ledning. Daniel Stenbäck blir vd för Strawberry Forever och Strawberry Brothers, samt styrelseordförande för Strawberry Properties. Daniel Stenbäck berättar för Fastighetssverige varför Petter Stordalen gör de här förändringarna, hur de arbetar vidare med transaktioner efter den jättelika hotellförsäljningen i Stockholm nyligen och när han tror att hotellmarknaden har återhämtat sig till tidigare nivåer igen.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY