Image

Aberdeen hyr ut i Salem

UTHYRNING Aberdeen fastighetsfond Sverige har tecknat avtal om 2 550 kvadratmeter med butiken Vi Meny i Salem Centrum.
Publicerad den 11 Februari 2010

Butiken öppnade i anslutning till julhandeln och är den största dagligvarubutiken i kommunen. Uthyrningen är det senaste steget i Aberdeens långsiktiga plan på att utveckla Salem Centrum. Sen tidigare har Systembolaget tecknat nytt avtal i samband med att deras butik byggdes om till självplocksbutik. Dessutom har Swedbank flyttat in i nya lokaler.

- Det primära för oss är att ha starka hyresgäster för att säkerställa kundflödet. Vi har uppnått det i och med tecknandet av längre hyresavtal med Vi Meny, Systembolaget och Swedbank. Nästa steg i arbetet blir att förbättra butiksmixen och skapa en intressant handelsplats säger Emil Natanaelsson, affärsutvecklare på Aberdeen Property Investors.

Salem Centrum förvärvades år 2007 av Aberdeens Fastighetsfond Sverige som en del i en portfölj även innehållande Ekerö och Viksjö Centrum.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Det är inte byggklara planer som är spärren – det är allt runt omkring"

Bolag Det saknas inte byggklar mark eller detaljplaner, om man får tro Wallenstam. Enligt bolagets vd Hans Wallenstam har bolaget många projekt som skulle kunna dras igång här och nu – men det råder fortfarande en stor osäkerhet kring huruvida alla led i entreprenörskedjan är tillräckligt pålitliga. – När det gäller byggen idag så är vi väldigt noggranna: vi gör bakgrundskontroller på alla entreprenörer för att säkerställa att de inte har något kriminellt för sig och för att vara säkra på att de har ekonomi för genomförandet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige