Image

Aberdeen efter jätteaffären: "Vi kan förvärva för hur mycket som helst"

Bolag Aberdeen Standard Investments har tecknat avtal om att i fyra separata affärer förvärva fastigheter för 1,4 miljarder kronor för tre olika fonder och mandat. Det handlar om två bostadsaffärer och två transaktioner vad gäller kommersiella lokaler. Magnus Kenning, transaktionschef Sverige vid Aberdeen Standard Investments, berättar för Fastighetssverige om läget på transaktionsmarknaden, var de vill växa vidare och om han helst jobbar på kontoret eller hemifrån.
Publicerad den 10 September 2020
- Joakim Johansson
joakim@fastighetssverige.se

Senast från Fastighetssverige Plus

Riksbankens dystra analys av fastighetssektorn

Ekonomi/Finansiering I sin senaste finansiella stabilitetsrapport som presenterades under tisdagen målar Riksbanken upp en potentiellt dyster framtid för fastighetsbolagen, där de svenska bankernas stora och ökande utlåning till kommersiella fastighetsföretag utgör en betydande sårbarhet för bolagen och det finansiella systemet. Fastighetssverige har gått igenom rapporten och hittar en sammantaget negativ analys av fastighetssektorn som pekas ut som särskilt känslig för stigande räntor.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige