Image

ABB tecknar nytt hyresavtal med Wihlborgs

Uthyrning ABB fortsätter hyresrelationen med Wihlborgs genom att teckna ett tioårigt hyresavtal avseende 7 700 kvadratmeter i fastigheten Boplatsen 3 i Fosie, Malmö.
Publicerad den 1 Oktober 2018
Annons
Image

ABB har varit hyresgäst i fastigheten i över tjugo år och överenskommelsen om ett nytt, långt avtal ger Wihlborgs tillfälle att modernisera och utveckla fastigheten. Bland annat skapas ett konferenscenter som kan nyttjas av både ABB och andra företag i Fosie. I fastigheten finns sedan tidigare en välbesökt frukost- och lunchrestaurang.

– Vi är mycket glada att ABB väljer att fortsätta som hyresgäst hos Wihlborgs, att de satsar långsiktigt och att de även fortsätter att dra nytta av fördelarna med Boplatsens strategiska kommunikationsläge. Det är också ett lyft för områdets attraktivitet att vi får tillfälle att modernisera lokalerna och skapa nya utrymmen för fortsatt utveckling i Fosie, säger Ulrika Hallengren, vd för Wihlborgs Fastigheter.

Boplatsen 3 ligger på Boplatsgatan 4-6 i Fosie i sydöstra Malmö med direkt anslutning till inre och yttre ringvägen samt E65. Övriga hyresgäster i fastigheten är bland andra DHL, Carl Zeiss Vision, Skånemejerier och CGI.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Arkitekten som blev bostadsentreprenör

Bostäder Milad Barosen är arkitekten som blev bostadsentreprenör. Som vd och medgrundare till co-livingaktören Allihoop vill han bidra till en mer flexibel bostadsmarknad. För Fastighetssverige berättar han om frustrationen över den trasiga bostadspolitiken och hur hans bakgrund i Iran tagit honom dit han är idag.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY