Image

400 avtal för Valad i Norden 2013

Bolag Valad Europé tecknade nästan 400 hyresavtal under 2013, till ett värde av cirka 170 miljoner kronor.
Publicerad den 20 Februari 2014

Kontrakten omfattade 224 392 kvadratmeter.

I Sverige tecknade bland annat Gunnebo Lifting AB ett nytt tioårigt hyreskontrakt på 11 980 kvadratmeter i fastigheten Krysspricken 2 i Växjö

Mikael Arne Fogemann, Valad Europes Head of Nordics, kommenterar:

- Vi har genomfört ett stort antal uthyrningar under 2013 vilket har gjort att vi genomfört mer än 1,5 uthyrningar per arbetsdag . Under 2014 kommer vi att fortsätta att fokusera på Asset Management-initiativ och uthyrningar för att maximera värdeökningen för vår fastighetsportfölj i Norden. Dessutom vill vi utöka vår nordiska verksamhet, särskilt inom Retail Park-segmentet i Sverige. Vi tittar också på möjligheterna med mispriced kommersiella fastigheter i Sverige, Danmark och Finland, tillsammans med våra investerare, som visar en stark aptit på portföljer som överstiger 450 miljoner kronor inom detaljhandel, kontor, logistik och lager.

Valad förvaltar fastigheter till ett värde av cirka 6,3 miljarder kronor i Norden.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige