Image
Den 16 januari är det dags för Lokalmarknadsdagen - ett utmärkt tillfälle att sparka igång fastighetsåret 2018 tillsammans med branschkollegorna.
Den 16 januari är det dags för Lokalmarknadsdagen - ett utmärkt tillfälle att sparka igång fastighetsåret 2018 tillsammans med branschkollegorna. Bild: Nicklas Tollesson

16 januari: Lokalmarknadsdagen i Göteborg

Lokalmarknadsdagen Vår Sätt redan nu en bock i almanackan för tisdagen den 16 januari. Då arrangerar Fastighetssverige och Lokalnytt det anrika seminariet Lokalmarknadsdagen tillsammans med Business Region Göteborg.
Publicerad den 16 November 2017

Seminariet hålls på Clarion Hotel Post och under dagen avhandlas allt från Göteborgs relationer med Kina via bostadsutveckling och finansieringslösningar till lekfullhet på kontoret.

Programmet håller på att växa fram, du ser ett preliminärt program här och en del av de medverkande här – båda sidorna kommer att fyllas på allt eftersom programmet faller på plats.

Du anmäler dig till seminariet här – till och med 1 december kan du anmäla fyra personer från ditt företag och bara betala för tre.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Lokalmarknadsdagen 2020

Var: Clarion Hotel Post, Drottningtorget 10, Göteborg

När: Torsdag 16 januari, 09.00 – 16.00 (registrering och frukostmingel från 08.15).

Pris: 4995 kronor exkl. moms

Du anmäler dig till seminariet här.

Lokalmarknadsdagen är ett klassiskt heldagsseminarium med fokus på fastighetsmarknad och näringslivsutveckling i Göteborgsregionen.

Lokalmarknadsdagen är en viktig mötesplats och arena, kanske årets självklaraste, för Göteborgs fastighetsbransch. Här blir man uppdaterad på fastighetsmarknadens centrala trender samtidigt som man knyter nya affärskontakter.

Lokalmarknadsdagen lockar varje år till sig flera hundra personer från fastighetsbranschen, varav många på chefsnivå.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Du kan läsa om 2019 års upplaga här.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:
Nicklas Tollesson
0705-841402
nicklas@fastighetssverige.se

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie@fastighetssverige.se

Medarrangör:


Partners:
Film från det senaste eventet:

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY