Image

130 nya lägenheter och vård- och omsorgsplatser i Vellinge

Bygg/Arkitektur Under hösten och vintern påbörjar Vellingebostäder och Vellinge Exploaterings AB nyproduktion av 130 lägenheter. Projekten fördelar sig på tre bostadsprojekt samt ett vårdboende - en utbyggnad av S:t Knuts vård- och omsorgsboende i Skanör.
Publicerad den 5 September 2014

- För att möta den ökade efterfrågan på hyresbostäder och efter två lyckade bostadsprojekt – i Vellinge och Skanör under 2013 - startar vi nu upp ytterligare två projekt med totalt 60 lägenheter fördelat på Skanör Falsterbo och Vellinge tätort, säger Anders Larsson, vd för Vellingebostäder AB och Vellinge Exploaterings AB.

Även efterfrågan av trygghetslägenheter ökar bland kommuninvånarna och nu startar Vellinge Exploaterings AB upp två projekt, ett i Vellinge med 30 lägenheter och ett i Skanör med utbyggnaden av S:t Knuts vård- och omsorgsboende med ytterligare 36 vård- och omsorgsplatser. Projekten beräknas starta upp under hösten/vintern och börjar med utbyggnaden av S.t Knut.

- Vellinge är en attraktiv kommun och bostadsbehovet ökar bland både yngre och äldre. Både Vellingebostäder och Vellinge Exploaterings AB medverkar på detta sätt till att utveckla kommunen, bland annat i samarbetet med ansvariga inom äldreomsorgen, säger Anders Larsson.

Relaterade artiklar

Ämnen

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Finska snabbväxaren: "Vi vill växa med minst 30 procent per år"

Bolag För Fastighetssverige berättar Maria Frid, vd för samhällsfastighetsutvecklaren Hoivatilat AB, mer om bolagets femte investering i Sverige och vad som komma skall: "Vi har höga ambitioner"

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY