Image

#100 på anmälningslistan: NAI Svefas vd Mikael Lundström

Fastighetskvinnan Anmälningarna till Fastighetskvinnan 2014 tickar stadigt in. I dag är det tio veckor kvar till seminariet, och deltagarantalet har precis passerat 100. Den hundrade personen på anmälningslistan blev NAI Svefas koncernchef Mikael Lundström. - Ökad jämställdhet leder till ökad lönsamhet. Det här är ett viktigt seminarium med ett intressant program, säger Mikael Lundström.
Publicerad den 25 Juni 2014
Mikael Lundström. Bild: NAI Svefa
Mikael Lundström.

Fastighetskvinnan 2014 hålls på Grand Hotel i Stockholm den 3 september. Det är delvis ett klassiskt affärsseminarium med inriktning på den kommersiella fastighetsbranschen, men det handlar också om jämställdhets- och mångfaldsfrågor inom det svenska näringslivet.

Seminariet är unikt så tillvida att samtliga talare är kvinnor.

- Fastighetskvinnan är ett lovvärt initiativ. Det finns oerhört många duktiga kvinnor i fastighetsbranschen och det är bra att de lyfts fram på det här sättet. Programmet ser intressant ut och jag tycker att det är bra att seminariet har ett tydligt affärsperspektiv, säger Mikael Lundström, vd och koncernchef för NAI Svefa.

Han menar att ett ökat fokus på jämställdhets- och mångfaldsfrågor leder till en ökad lönsamhet.

- Definitivt. En grupp som består av människor med olika bakgrund och perspektiv arbetar bättre och är mer lönsam. Därför måste vi få fram fler kvinnor och utrikes födda till ledande personer. Arbetsklimatet och effektiviteten förbättras med ökad mångfald. Det är viktiga frågor och jag ser fram emot att få ta del av det senaste inom utvecklingen.

Förutom Mikael Lundström är också NAI Svefas vice vd Gustav Källén anmäld till seminariet. Bolagets analyschef Åsa Henninge är en av talarna.

Du kan läsa mer om seminariet på www.fastighetssverige.se/fastighetskvinnan.
Du anmäler dig till seminariet här.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Fastighetskvinnan 2023

Var: Grand Hotel, Stockholm (Spegelsalen)

När: 14 september, 09.00 - 16.00

Pris: 5995 kronor exkl. moms 

Du anmäler dig till seminariet här.

Ambitionen är Fastighetskvinnan ska vara det mest inspirerande fastighetsseminariet i Sverige, där framgångsrika förebilder lyfts fram i rätt sammanhang, vilket i förlängningen leder till en bredare och mer jämställd fastighetsbransch – ett affärsseminarium som gör skillnad!

Förutom klassiska business-punkter behandlar seminariet också mångfaldsfrågor i det svenska näringslivet, med fokus på fastighetsbranschen. Unikt för seminariet är att de allra flesta av talarna är kvinnor – manliga talare medverkar endast i punkterna som handlar om jämställdhet och mångfald.

Men Fastighetskvinnan är inte ett event som bara riktar sig till kvinnor. Det riktar sig till alla som vill nätverka, bli inspirerade och uppdaterade om trenderna på fastighetsmarknaden.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet? Kontakta:

Eddie Ekberg
0736 - 57 43 16
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com

Arrangörer:







Partners:











Se film från ett tidigare event här:

Mer från Fastighetssverige