Image

Göteborg 400+ - 21 maj 2019

Tisdag 21 maj kl 09.00 - 16.00 (registrering och frukostmingel från 08.15)

Den göteborgska fastighetsbranschens framtids- och visionsseminarium! Runt och efter Göteborgs 400-årsjubileum 2021 ska staden utvecklas och växa. Hur ser framtidens Göteborg ut och hur hittar man affärsmöjligheterna de kommande decennierna?


Fasticon

Partnerlogo Fasticon är den ledande kompetensförsörjaren i fastighetsbranschen, vi är branschens specialister inom rekrytering, kompetensutveckling och Interim/Konsultlösningar i fastighetsbranschen.
Fasticon Kompetens är idag en del av Byggmästare Anders J Ahlström Holding och är noterade på stockholmsbörsen, First North. Sammantaget är vi i dag ett 50-tal anställda med huvudkontoret i Stockholm och regionkontor i Göteborg och Malmö.

Vi genomför cirka 250 fastighetsrelaterade rekryteringar per år. Vi har i dagsläget ett 70-tal konsulter uthyrda i spännande uppdrag. Är du intresserad av en karriär i fastighetsbranschen, registrera ditt cv och hitta alla våra lediga tjänster och uppdrag på www.fasticonjobb.se


Susanne Åhléns, vd, Fasticon Kompetens

Jernhusen

Partnerlogo Jernhusen äger, förvaltar och utvecklar fastigheter längs den svenska järnvägen. Sedan starten år 2001 har vi investerat cirka 12 miljarder kronor i olika projekt för att få en mer fördelaktig järnvägsinfrastruktur. Vi fokuserar på tillväxtorter, viktiga järnvägsknutpunkter i Sverige och storstadsregioner, framför allt Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi kan erbjuda regionernas mest centrala ytor för handel, kontor, service, hotell och bostäder och vårt mål är att skapa nya stadsmiljöer där privatpersoner och företag vill etablera sig, bo och leva. I Göteborg utvecklar vi nu Centralstationsområdet och RegionCity i samklang med  Älvstaden och Västlänken.


Urban Hammarlund, Regionchef, Stadsprojekt på Jernhusen

Invinn

Partnerlogo I en värld full av snabba och stora förändringar blir det allt viktigare att veta vad man själv står för och vad man vill.  Detta gäller lika mycket för företag som för individer. Att skapa tydliga platsidentiteter gör det inte bara enklare att nu fram till sin målgrupp, det berikar även stadens variation. Med varumärkesmetodiken som grund tar Invinn sig an modiga företag och organisationer som vill utveckla morgondagens erbjudanden, unika platser och upplevelser.
Som en del av Vinngroup, en av Sveriges snabbast växande konsultkoncerner, kommer Invinns medarbetare dagligen i kontakt med framtidsfrågor ur flera olika perspektiv. Vi har kontor i Göteborg, Malmö och Stockholm och ca 20 personer.
 


Karin Sjöström – Andersson, VD och varumärkesexpert, Invinn

Göteborg 400+

Var: Elite Park Avenue Hotel, Kungsportsavenyen 36.

När: Tisdag 21 maj 2019, 09.00 - 16.00 (registrering och frukostmingel från 8.15).

Du anmäler dig till seminariet här.

Göteborg 400+ är den göteborgska fastighetsbranschens framtidsseminarium nummer 1.

Här diskuteras de stora frågorna – mer hållbarhet, integration och stadsutveckling än aktuella yielder och hyresnivåer.

Hur vill vi att Göteborg ska utvecklas de närmaste decennierna och vad innebär utvecklingen för affärsmöjligheterna inom fastighets- och samhällsbyggnadssektorn?

Det handlar om visioner, stora tankar och möjligheter – men även om de svårigheter, utmaningar och problem vi står inför när framtidens stad ska förverkligas.

Seminariet arrangeras av Fastighetssverige och lokalnytt.se som även bland annat arrangerar den anrika Lokalmarknadsdagen i Göteborg tillsammans med Business Region Göteborg.

Här kan du läsa om 2017 och 2018 års event.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet? Kontakta:

Nicklas Tollesson
0705-84 14 02
nicklas@fastighetssverige.se

Eddie Ekberg
0736-57 43 16
eddie@fastighetssverige.se

 

Se filmen från 2019 års event här:


Partners: