Ny inredningsbutik till Nacka Forum

Uthyrning I dag öppnar inredningsbutiken Blossom sin första butik i Sverige belägen i Nacka Forum.


Wihlborgs flyttar huvudkontoret till Gängtappen

Uthyrning Till sommaren flyttar Wihlborgs sitt huvudkontor till Gängtappen i Dockan. Det är företagets Malmöorganisation samt de centrala stabsfunktionerna, totalt ett sextiotal medarbetare, som flyttar.


Atrium Ljungberg i stor kultursatsning för barn

Uthyrning Atrium Ljungberg planerar tillsammans med Junibackens medgrundare, Staffan Götestam, en av de största svenska kultursatsningarna för barn i Sverige. Målet är att skapa ett unikt kulturhus för barn i Mobilia, Malmö.


Diös hyr ut lokaler till E-hälsocentrum i Östersund

Uthyrning I kvarteret Läkaren i Östersund och har Diös, tillsammans med Region Jämtland Härjedalen, under året utvecklat lokalerna för att möjliggöra en kreativ arbetsmiljö med flexibla arbetsplatser i ett samarbete mellan privata företag och offentlig verksamhet i E-hälsocentrum.


Nordika i flera uthyrningar i Partille

Uthyrning Nordika hyr ut 6 000 kvadratmeter till Leos Lekland och Fysiken (Klätterlabbet) i Partille.


Midroc byggstartar The Edge

Bygg/Arkitektur Midroc fortsätter sin satsning i Hyllie genom byggstarten av kontorsbyggnaden The Edge. IT-företaget Addpro blir hyresgäst på de två översta våningsplanen, och inflyttning sker i slutet av 2019.


Diös utvecklar lokal för Harrys i Falun

Uthyrning Under 2018 öppnar restaurang Harrys i Bergströms Galleria i centrala Falun. Bakom etableringen står Tusekon, Ferdinand Seton och Jason Tummings, i dag ägare till Etage i Falun. Öppningen av restaurangen möjliggörs genom så kallad crowdlendning, där bolaget samarbetar med många små investerare.


Jula etablerar butik i Nacka Forum

Uthyrning Nacka Forum förstärker och breddar sitt butiksutbud inom detaljhandeln med Jula, som öppnar på 2 700 kvadratmeter.


Diös hyr till IT-bolag i centrala Gävle

Uthyrning IT- och affärsutvecklingsföretaget CGI flyttar till ny adress på Drottninggatan 6 i centrala Gävle.


Byggmax öppnar butik i Tranås

Uthyrning Under våren 2018 öppnar Byggmax en butik i Tranås.


Ny hyresgäst till Svenska Hus i Göteborg

Uthyrning Svenska Hus har hyrt ut 1 240 kvadratmeter kontor till Samhall på Marieholmsgatan i Göteborg.


Corem hyr ut 5 300 kvadratmeter i Borås

Uthyrning Corem välkomnar en ny hyresgäst när företaget Transbaltika flyttar in på fastigheten Rotorn 1 på Industrigatan 10 i Borås.


Kindred Group expanderar i Urban Escape

Uthyrning Speloperatören Kindred Group expanderar sin verksamhet i Stockholm genom att flytta in i AMF:s projekt Urban Escape på Regeringsgatan.


Castellum hyr ut i Eminent

Uthyrning Castellum har tecknat ett hyresavtal med Pergo i projektet Eminent i Hyllie i Malmö. Eminent uppförs på Hyllie Boulevard, och Pergo planerar att flytta in i en 527 kvadratmeter stor kontorslokal i april 2019. De flyttar då sitt nordiska huvudkontor från lokalerna i Trelleborg.


”Jag tror inte att marknaden är mättad”

Uthyrning | PLAY Andreas Malmsäter, uthyrningschef på Fabege, tror på en hyresuppgång med mer än tio procent i Stockholm det närmsta året. Här berättar han varför.


Klart med första hyresgästen i Juvelen

Uthyrning Skanska har nu undertecknat det första hyresavtalet för den nya kontorsbyggnaden Juvelen i Uppsala. Det är restaurangkedjan Vezzo som har tecknat ett sjuårigt hyresavtal för drygt 600 kvadratmeter lokaler i husets bottenplan.


Kungsleden välkomnar nya hyresgäster till Gärdet

Uthyrning Kungsleden har tecknat ett hyresavtal om 5 400 kvadratmeter med HD Resources i fastigheten Rotterdam 1 och ett hyresavtal om 400 kvadratmeter med Infozone i fastigheten Tegeludden 13 på Gärdet/Frihamnen.


Rum 21 och Royal Design öppnar flaggskeppsbutiker i Stockholm

Uthyrning I juni 2018 öppnar bolaget en flaggskeppsbutik för Rum21 och Royal Design i Vasakronans fastighet Stuten 12.


Tre nya butiker till Kongahälla

Uthyrning De tre nya hyresgästerna som skrivit avtal om etablering i Kongahälla Shopping är Apoteket, Hemmakväll och Thehuset.


Fastpartner hyr ut 5 000 kvadratmeter till Aleris

Uthyrning Fastpartner har tecknat ett hyresavtal med Aleris, som innebär att ett äldreboende på närmare 5 000 kvadratmeter kommer att skapas i Dalénum på Lidingö.