”Mer intressant att titta på samtliga nivåer”

Bolag Jämställdhetsstiftelsen Allbright har förkunnat sin dom över de svenska börsbolagen. Här är fastighetsbolagen som är de minst jämställda – ett av dem är Victoria Park vars vd Peter Strand nyanserar den mindre smickrande placeringen.


Lista: Första halvårets räntetäckningsgrad

Ekonomi/Finansiering Fastighetssverige har sammanställt de börsnoterade bolagens räntetäckningsgrad. Det bolaget har sjunkit mest sedan fjol, och det står sig starkast.


Lista: Så ser bolagens vakanser ut

Uthyrning Fastighetssverige har listat fastighetsjättarnas vakansgrad 2017. Se vilket bolag som har förändrat sina siffror mest.


Lista: Bolagen som sänkt sin belåning mest

Ekonomi/Finansiering Fastighetssverige har gått igenom de noterade fastighetsbolagens belåningsgrad. Här är hela listan.


LISTA: Åttonde månaden på börsåret

Ekonomi/Finansiering Så har de noterade bolagen gått på börsen under augusti månad. Det bolagets aktie har sjunkit mest – och det bolaget har gått bäst.


Lista: Här investerades det mest 2017

Sverige Vilket fastighetsbolag har investerat mest pengar i det egna beståndet när man ser tillbaka på första halvan av 2017? Fastighetssverige har granskat bolagens delårsrapporter och kan konstatera att de största drakarna inte sparat på krutet.


Lista: Här är storsäljarna 2017

Ekonomi/Finansiering Vilken fastighetsjätte har egentligen sålt för mest pengar när man ser tillbaka på första halvan av 2017? Fastighetssverige har granskat bolagens delårsrapporter och hittat ett par anmärkningsvärda siffror.


Bolagen som har shoppat mest

Ekonomi/Finansiering Fastighetssverige har sammanställt vilka fastighetsjättar som varit mest i köpartagen under första halvåret.


Fastighetsvärvningarna som kom – och försvann

Karriär Fastighetssverige har sammanställt ett urval av rekryteringar det senaste året som lämnat sin nya tjänst – innan de knappt har hunnit börja. ”Hann inte med så mycket”.


Preferensaktierna som har gått bäst

Ekonomi/Finansiering Hur har det senaste årets utveckling för bolagens preferensaktier sett ut? Och vilka har tillkommit på listan? Fastighetssverige har sammanställt de senaste siffrorna på börsen.


De har köpt mest – under semestern

Transaktioner Under semestermånaden: De här bolagen har varit mest aktiva på transaktionsmarknaden. Läs sammanfattningen om juli månads stora affärer.


LISTA: Sjunde månaden på börsåret

Ekonomi/Finansiering Så har de noterade bolagen gått på börsen under juli månad. Det bolagets aktie har sjunkit mest – och det bolaget har gått bäst.


Nedan redovisas de största svenska affärerna för första halvåret 2017.

Internationell prägel i den svenska transaktionstoppen

Transaktioner I Norden har det varit rekordsiffror hittills under 2017. Vi avslutar det nordiska svepet genom att sammanfatta, och syna, de största svenska affärerna under årets sex första månader.


Nedan redovisas de största norska affärerna för första halvåret 2017.

Stort uppsving på den norska marknaden

Transaktioner I Norden har det varit rekordsiffror hittills under 2017. Här sammanfattas, och synas, de största norska affärerna under årets sex första månader.


Nedan redovisas de danska affärerna för första halvåret 2017.

Svensk och norsk dominans – i Danmark

Transaktioner I Norden har det varit rekordsiffror hittills under 2017. Här sammanfattas, och synas, de danska affärerna under årets sex första månader – där ett norskägt bolag dominerar.


LISTA: Ett halvår på börsen

Ekonomi/Finansiering Stor sammanställning: Vilka är vinnarna och förlorarna bland fastighetsbolagen på börsen när halva 2017 har passerat?


Lista: Första halvårets pref-utveckling

Ekonomi/Finansiering Så har de noterade bolagens preferensaktier gått de första sex månaderna 2017. Det bolagets preferensaktie har gått bäst – och de har fått kämpa i motvind.


De utökade sitt bestånd mest

Bolag Fastighetssverige har listat de noterade bolagens uthyrningsbara yta – de har ökat sin area mest det gångna året.


Här är de mest profilerade värvningarna under Q2

Karriär Fastighetssverige har sammanställt branschens hetaste rekryteringar från Q2 2017.


Så mycket har överskottsgraden förändrats

Bolag På en blomstrande fastighetsmarknad: Hur har överskottsgraden påverkats 2017, bland fastighetsjättarna?


Fastighetssverige.se använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att använda Fastighetssverige.se godkänner du vår användning av cookies.