Så mycket har överskottsgraden förändrats

Bolag På en blomstrande fastighetsmarknad: Hur har överskottsgraden påverkats 2017, bland fastighetsjättarna?


Bolagens värdeförändringar på fastigheter

Bolag Lista: Så ser skillnaderna ut mellan börsjättarna, vad gäller orealiserade värdeförändringar på deras fastighetsbestånd.


De har störst inflytande i bolagen

Bolag Fastighetssverige sammanställer de som styr de börsnoterade fastighetsbolagen – vilka är de största aktieägarna 2017?


LISTA: Ledningsgruppens övriga ersättningar

Bolag I går gick vi igenom lönerna för de börsnoterade bolagens ledningsgrupper. Men hur mycket skiljer sig den rörliga delen i deras ersättningar?


Ledningsgruppen som tjänar bäst

Bolag Fastighetssverige har sammanställt lönerna för de börsnoterade bolagens ledningsgrupper. Vilket bolag betalar sina befattningshavare bäst?


De har ökat sina hyresintäkter mest

Bolag LISTA: Här är fastighetsbolagen som procentuellt ökat sina hyresintäkter mest på den blomstrande hyresmarknaden 2017.


Så lång tid har bolagen bundit räntan

Ekonomi/Finansiering Fastighetssverige har sammanställt de börsnoterade fastighetsbolagens räntebindningstid.


LISTA: Månad fem på börsåret

Ekonomi/Finansiering Så har de noterade bolagen gått på börsen den gångna månaden. Det bolagets aktie har sjunkit mest – och det bolaget har gått bäst.


Bolaget som ökat sitt substansvärde mest

Bolag SAMMANSTÄLLNING: Fastighetssverige har jämfört de noterade bolagens aktier: Vilket bolag har ökat sitt substansvärde mest det gångna året?


Bolagens investeringsökning i sina bestånd

Bolag Det är stora förändringar i hur man valt att investera i sitt bestånd. Fastighetssverige har listat jättarna på börsen och hur mycket man har investerat i sina egna fastigheter i början av året.


Så har soliditeten förändrats

Ekonomi/Finansiering Fastighetssverige har listat de noterade bolagen inom fastighet-, bygg och bostadsbranschen och jämfört hur solida de är i inledningen av året. Hur har soliditeten förändrats till 2017?


Så mycket har bolagen uthyrt

Bolag Fastighetssverige har sammanställt vilka bolag som har högsta procentuella uthyrning i sina fastigheter, efter första kvartalet 2017.


Fastighetskoncernen – med flest dotterbolag

Bolag Bolagslistan: Så många dotterföretag är knutna till respektive noterat bolag.


Lista: Fastighetsbolagens direktavkastning

Ekonomi/Finansiering Direktavkastningen har varit stabil i branschen länge, hur ser det ut 2017? Fastighetssverige har jämfört börsbolagens direktavkastning hittills i år.


Lista: Branschens mest rutinerade ledning

Bolag Fastighetssverige har sammanställt de ledamöter som har varit med längst i ledande position i fastighetsbranschen. Vilket bolag har mest rutin i sin ledningsgrupp?


De är största hotellägarna i Norden

Bolag Färsk unik statistik visar de största hotellägarna i Norden. Stordalen har en bit kvar till förstaplatsen, visar en rapport från Pangea Property Partners.


Fortsatt fina resultat bland fastighetsbolagen

Ekonomi/Finansiering Vilket bolag har levererat bäst resultat hittills i år? Fastighetssverige har listat samtliga noterade större fastighetsbolag – och på sina håll är det enorma skillnader gentemot samma period i fjol.


Här är den mest rutinerade styrelsen

Bolag Fastighetssverige har sammanställt de ledamöter som har varit med längst i styrelseposition i fastighetsbranschen. Vilket bolag har mest rutin i styrelsen?


Lista: Bolagens fastighetsförsäljningar

Bolag I går sammanställde Fastighetssverige de noterade bolagens förvärv – i dag listar vi deras försäljningar i inledningen av året.


LISTA: Fastighetsbolagens preferensaktier

Ekonomi/Finansiering Ny aktielista: Så har de noterade bolagens preferensaktier gått de första månaderna för 2017. Det bolagets aktie har sjunkit mest – och de har skjutit fram utdelningen.


Fastighetssverige.se använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att använda Fastighetssverige.se godkänner du vår användning av cookies.