Så har bolagens driftnetto förändrats

Ekonomi/Finansiering SAMMANSTÄLLNING: De börsnoterade fastighetsbolagens driftöverskott ökar i en blomstrande bransch. Så har respektive bolags resultat förändrats.


LISTA: Så mycket investerade bolagen i sina fastigheter

Bolag Fastighetssverige har sammanställt hur mycket de största börsnoterade bolagen investerade i sitt befintliga bestånd under 2016.


LISTA: Medelåldern i bolagsledningarna

Bolag Fastighetssverige har sammanställt medelåldern i fastighetsbolagens ledningsgrupper. Mellan den äldsta och yngsta styrelsen skiljer det drygt 15 år.


Så mycket har styrelserna förändrats

Bolag Fastighetssverige har kartlagt de svenska fastighetsbolagens styrelser. Så hög omsättning på ledamöter har det varit.


LISTA: Så mycket sålde bolagen för

Bolag Fastighetssverige har sammanställt hur mycket de största börsnoterade bolagen har sålt fastigheter för år 2016.


LISTA: Bolagens resultatutveckling

Bolag Fastighetssverige har sammanställt de börsnoterade bygg-, fastighets- och bostadsbolagens resultat. Vilket bolag har ökat sitt resultat mest?


Så mycket har ledningsgrupperna förändrats

Bolag Fastighetssverige har kartlagt omsättningen i de svenska fastighetsbolagens ledningsgrupper. Det bolaget har bytt ut flest personer senaste åren.


LISTA: Andra månaden på börsåret

Ekonomi/Finansiering Så har de noterade bolagen gått på börsen den gångna månaden. Det bolagets aktie har sjunkit mest – och det bolaget har gått bäst.


Bolagen med flest anmälda till Mipim – hela listan

Mipim STOR SAMMANSTÄLLNING: Fastighetssverige redovisar i dag antalet anmälda från respektive svenskt bolag till Mipim i Cannes som i år går av stapeln 14-17 mars.


LISTA: Bolagens genomsnittliga räntor

Ekonomi/Finansiering Fastighetssverige har sammanställt de börsnoterade fastighetsbolagens genomsnittliga ränta – här är skillnaden störst mot föregående år.


LISTA: Fastighetsbolagens börsvärde

Ekonomi/Finansiering Fastighetssverige har sammanställt de stora fastighetsbolagens börsvärde – och jämför utvecklingen det senaste året.


LISTA: Så mycket har bolagen förvärvat i fastigheter

Bolag Fastighetssverige har sammanställt en lista över hur mycket de största börsnoterade bolagen har investerat i förvärv under 2016.


LISTA: Kommunernas bostadskö

Bostäder Att få en hyresrätt tar allt längre tid. Fastighetssverige har sammanställt Sveriges 40 största kommuner – och jämför den genomsnittliga kötiden.


Bolagen som höjer utdelningen mest

Ekonomi/Finansiering Fastighetssverige har sammanställt den föreslagna stamaktieutdelningen för de största noterade bolagen i fastighetsbranschen.


LISTA: Bolagen med högst fastighetsvärde

Ekonomi/Finansiering Fastighetssverige har sammanställt värdet på de största börsnoterade bolagens fastighetsbestånd 2016.


Fastighetssverige.se använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att använda Fastighetssverige.se godkänner du vår användning av cookies.