Svenska Hus hämtar projektutvecklare från Hufvudstaden

Bolag Den nya projektutvecklaren i Göteborg kommer att ha en nyckelroll och ansvara för utvecklingsprojekten, både vad gäller befintliga och nya fastigheter.


Svenska Hus köper i Göteborg

Transaktioner Svenska Hus har köpt tomträtten till en fastighet på Ringön i Göteborg. Arean är cirka 41 000 kvadratmeter och den uthyrningsbara ytan knappt 10 000 kvadratmeter.


Annons
Image

Catena säljer fastighet i Partille

Transaktioner Catena har tecknat avtal med Svenska Hus om att avyttra fastigheten Partille 11:24 strax öster om Göteborg.


Ny styrelseordförande i Svenska Hus

Bolag Christer Holmén, sedan tidigare ledamot i flera av Gullringsbo-koncernens bolag, blir ny styrelseordförande i Svenska Hus AB.


Kristina Alvendal till Svenska Hus styrelse

Bolag Svenska Hus rekryterar Kristina Alvendal, tidigare stadsbyggnads- och fastighetsborgarråd i Stockholms stad, till styrelsen där hon väljs in som ledamot.


Annons
Image

Han blir ny vd för Svenska Hus

Karriär Svenska Hus hämtar sin nye vd från Hufvudstaden.


Food Village öppnar saluhall i Hammarby Sjöstad

Uthyrning På Virkesvägen i Hammarby Sjöstad öppnar Food Village i mars månad sin verksamhet i lokalerna på 1 200 kvadratmeter som de hyr av Svenska Hus.


Svenska Hus hyr ut till Göteborgs stad

Uthyrning Göteborg stad har tecknat avtal med Svenska Hus gällande kontor om cirka 1 500 kvadratmeter i Högsbo industriområde.


Annons
Image

Svenska Hus köper industrifastighet i Stockholm

Transaktioner Svenska Hus har förvärvat fastigheten Stockholm Skutkrossen 14. Fastigheten ligger i Vinsta Företagsområde 15 kilometer nordväst om Stockholm.


Svenska Hus säljer bostäder i Skåne

Transaktioner Svenska Hus har sålt samtliga fastigheter i Hörby till ett underliggande fastighetsvärde av 76,5 miljoner kronor.


Svenska Hus köper 170 lägenheter

Transaktioner Svenska Hus köper tolv fastigheter med 170 lägenheter i Hässleholm av Blocket Holding AB.


Annons
Image

Svenska Hus profilhus som byggts åt Swedbank och Fastighetsbyrån är nu invigt.

Svenska Hus profilbyggnad i Göteborg invigd

Bygg/Arkitektur Svenska Hus profilhus på Topasgatan i Göteborg, som uppförts för hyresgästerna Swedbank och Fastighetsbyrån, står nu klart. Huset har certifierats enligt Miljöbyggnad Silver.


Lars Vardheim lämnar Svenska Hus

Karriär Lars Vardheim, vd på Svenska hus sedan 2011, lämnar sin tjänst och startar projektutvecklingsbolaget AB Lejonstaden som initialt kommer att utveckla bostäder i Göteborgsregionen.


Svenska Hus hyr ut i Davida

Uthyrning Svenska Hus har tecknat avtal med Univar om 1 650 kvadratmeter i profilhuset Davida på Amiralsgatan i centrala Malmö. Ytorna ska nu utvecklas tillsammans med hyresgästen och tillträdet sker under vintern 2015/2016.


Annons
Image

Svenska Hus: Första uthyrningen i Brommaprojekt

Uthyrning Svenska Hus har genomfört den första förhyrningen i projektfastigheten Motståndet på Ulvsundavägen 178 i Bromma, Stockholm. Ett femårigt avtal har tecknats med IFÖ Sanitär som hyr 830 kvadratmeter.