”Räds inte utmaningen”

Bolag Han har landat, hunnit reflektera – och blickar nu framåt. Daniel Massot berättar för Fastighetssverige om hur de inledande månaderna på hans första vd-uppdrag har varit.


Svenska Hus köper av Swedish Match

Transaktioner Svenska Hus AB utökar det kommersiella beståndet i Göteborg och förvärvar en lager- och kontorsfastighet i Göteborg till ett underliggande fastighetsvärde av 47 miljoner.


Svenska Hus rekryterar ny regionchef

Karriär Svenska Hus har rekryterat Thomas Persson som ny regionchef i Skåne.


Hon tar rodret för Länsförsäkringars Skånesatsning

Bolag Eva Zdolsek ska leda Länsförsäkringar Skånes nya fastighetsbolag som ska ha ett bestånd om 1 – 1,5 miljarder kronor inom tre år. Hon kommer närmast från rollen som regionchef för Skåne på Svenska Hus och har tidigare erfarenhet från Jernhusen och Lunds kommun.


Brinova köper samhällsfastigheter av Svenska Hus

Transaktioner Brinova köper fem samhällsfastigheter, 8 000 kvadratmeter, i Malmö av Svenska hus.


Nytt bostadsområde på Hisingen

Bygg/Arkitektur Svenska Hus, FO Peterson och Sverigehuset står bakom Lundbypark, ett helt nytt bostadsområde på centrala Hisingen. 800 bostads- och hyresrätter och ett trygghetsboende kommer att byggas mellan Lundbybadet, Bravida Arena och Lundby Koloniträdgårdar.


Svenska Hus hämtar projektutvecklare från Hufvudstaden

Bolag Den nya projektutvecklaren i Göteborg kommer att ha en nyckelroll och ansvara för utvecklingsprojekten, både vad gäller befintliga och nya fastigheter.


Svenska Hus köper i Göteborg

Transaktioner Svenska Hus har köpt tomträtten till en fastighet på Ringön i Göteborg. Arean är cirka 41 000 kvadratmeter och den uthyrningsbara ytan knappt 10 000 kvadratmeter.


Catena säljer fastighet i Partille

Transaktioner Catena har tecknat avtal med Svenska Hus om att avyttra fastigheten Partille 11:24 strax öster om Göteborg.


Ny styrelseordförande i Svenska Hus

Bolag Christer Holmén, sedan tidigare ledamot i flera av Gullringsbo-koncernens bolag, blir ny styrelseordförande i Svenska Hus AB.


Kristina Alvendal till Svenska Hus styrelse

Bolag Svenska Hus rekryterar Kristina Alvendal, tidigare stadsbyggnads- och fastighetsborgarråd i Stockholms stad, till styrelsen där hon väljs in som ledamot.


Han blir ny vd för Svenska Hus

Karriär Svenska Hus hämtar sin nye vd från Hufvudstaden.


Food Village öppnar saluhall i Hammarby Sjöstad

Uthyrning På Virkesvägen i Hammarby Sjöstad öppnar Food Village i mars månad sin verksamhet i lokalerna på 1 200 kvadratmeter som de hyr av Svenska Hus.


Svenska Hus hyr ut till Göteborgs stad

Uthyrning Göteborg stad har tecknat avtal med Svenska Hus gällande kontor om cirka 1 500 kvadratmeter i Högsbo industriområde.


Svenska Hus köper industrifastighet i Stockholm

Transaktioner Svenska Hus har förvärvat fastigheten Stockholm Skutkrossen 14. Fastigheten ligger i Vinsta Företagsområde 15 kilometer nordväst om Stockholm.


Fastighetssverige.se använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att använda Fastighetssverige.se godkänner du vår användning av cookies.