Stora Bostadsdagen 14 februari

Stora Bostadsdagen

Onsdag 14 februari kl. 09.00-16.00 (registrering och frukostmingel från 08.15)

Ett högaktuellt seminarium om bostäder och bostadsfastigheter. Fastighetsbranschen, politiker och tjänstemän samlas för att diskutera marknadsläget, utmaningarna och möjligheterna på bostadsmarknaden.Pinfärsk kommentar kring räntebeskedet

Stora Bostadsdagen Den 14 februari hålls premiärupplagan av Stora Bostadsdagen och samtidigt kommer Riksbanken med ett högintressant räntebesked. Som en del i seminariet får vi en tidig kommentar om räntebeskedet från Nordeas chefsanalytiker Andreas Wallström, som också ger sin syn på de stora makroekonomiska utmaningarna.Nästa regerings bostadspolitik?

Stora Bostadsdagen I oktober utsågs Mats Green till Moderaternas bostadspolitiske talesperson. Hur vill han förändra bostadspolitiken efter valet i höst? Svaret får du på Stora Bostadsdagen på Clarion Hotel Sign i Stockholm den 14 februari.


Kris eller möjligheter – nytt seminarium om bostadsmarknaden

Stora Bostadsdagen Frågetecknen kring marknaden för bostadsutveckling är många. Kris eller möjlighet? Bubbla eller en tillfällig svacka? Vad händer framöver? Fastighetssverige arrangerar Stora Bostadsdagen på Clarion Hotel Sign i Stockholm den 14 februari!Vilka borde vi bygga för?

Stora Bostadsdagen Inflyttningen till Stockholm består till stor del av utrikes födda med låga möjligheter att efterfråga nya bostäder. Vad betyder det här för bostadsmarknaden i dag och i morgon? Vem borde man bygga för? Och hur får man flyttkedjorna att fungera? Svaret på frågan ges av Linda Lövgren, bostadsanalytiker och seniorkonsult på WSP, på Stora Bostadsdagen i Stockholm den 14 februari.Stora Bostadsdagen 2018


Var: Clarion Hotel Sign, Östra Järnvägsgatan 35, 101 26 Stockholm

När: Onsdag 14 februari, 09.00 – 16.00 (registrering och frukostmingel från 08.15).

Pris: 4495 kronor exkl. moms


Du anmäler dig till seminariet här.

BOKA TIDIGT ERBJUDANDE! Gå 4 betala för 3! Ange "4 för 3" i rutan Kampanjkod. Gäller t.o.m 12 januari.

Bostadsmarknaden har efter många års högkonjunktur saktat in och framtiden är oviss. Vad kommer att hända framöver? På Stora Bostadsdagen samlas fastighetsbransch, politiker och tjänstemän och diskuterar marknadsläget, utmaningar och möjligheter på bostadsmarknaden.

Stora Bostadsdagen arrangeras av Fastighetssverige och Lokalnytt som även arrangerar seminarierna Lokalmarknadsdagen (tillsammans med Business Region Göteborg), Fastighetsmarknadsdagen Östergötland (tillsammans med Näringsliv och tillväxt Linköping och näringslivskontoret i Norrköping), Fastighetsmarknadsdagen Uppsala, Göteborg 400+, Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering (STHLM, GBG, MALMÖ), Fastighetskvinnan, Fastighetsmarknadsdagen Mälardalen, Stora Kontorsdagen (med tävlingen Sveriges Snyggaste Kontor), Stora Logistikdagen, Fastighetsmarknadsdagen Jönköping och Fastighetsmarknadsdagen Öresund.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie@fastighetssverige.se

Nicklas Tollesson
0705 - 84 14 02
nicklas@fastighetssverige.se