Locum vinner hedersomnämnande

Publicerad den 27 April 2017 08:00

Pressrelease Premium Vi kan med stolthet berätta att Locum vunnit hedersomnämnande Årets solenergipris 2017 i kategorin Årets prestation 2016. Locums satsningen av solceller på Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge imponerade på juryn.Solceller på taket av Karolinska Univetsitetssjukhus i Huddinge.

Vinnarna av Årets solenergipris 2017 utses av en jury som består av representanter från Energicentrum Stockholms stad, RISE, Chalmers och Drivkraft. Priset utses av Svensk solenergi och är branschorganisationen för solenergi. 

Juryn motivering:
Stockholms läns landsting har satt upp ett högt mål om totalt 20.000 kvadratmeter solceller installerade på sjukhusfastigheter runtom i Stockholm. Under året har landstingets fastighetsbolag Locum installerat och driftsatt solcellsanläggningar vid Karolinska universitetssjukhuset i Huddinge, Södertälje sjukhus och Danderyds sjukhus – som ett led i beslutet att ha en ”fastighetsnära förnyelsebar energiproduktion”.

 

Hedersomnämnandet är ett erkännande av Locums och landstingets höga ambitioner på miljöområdet. Vår målsättning är att Stockholms län ska vara Sveriges bästa miljölandsting, säger Paul Lindquist (M), investerings- och fastighetslandstingsråd samt styrelseordförande i Locum.

Läs mer om vinnarna av Solenergipriset 2017.

Läs mer om Locums satsning på förnyelsebar energi och solceller.Fastighetssverige Pressrelease Premium är en tjänst från Fastighetssverige där du får en oslagbar exponering av dina nyheter i Sveriges bredaste nyhetsmedia mot bygg-/fastighetsbranschen.

Din pressrelease kommer med i nyhetsflödet på sajten, i nyhetsbrevet, blir sökbar och finns med i sidofältet i rutan Pressreleaser Premium.

Läs mer här eller skapa ditt konto och lägg enkelt upp din pressrelease på Fastighetssverige Pressrelease Premium.


Fastighetssverige.se använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att använda Fastighetssverige.se godkänner du vår användning av cookies.