JM köper parkeringsplats i Solna

Transaktioner JM köper mark för 140 byggrätter i Solna. Värdet på affären uppgår till 86 miljoner kronor. Säljare är Capman.


Atrium Ljungberg hyr ut i Söderhallarna

Uthyrning Omnicom Media Groups huvudkontor tar plats på Medborgarplatsen.


Ombyggnaden av Sankt Görans gymnasium klar

Bostäder Svenska Bostäders ombyggnad av gamla Sankt Görans gymnasium på Kungsholmen står klar. För Stockholms studenter innebär det 237 centralt belägna studentlägenheter. Inflyttningen påbörjas lagom till att höstterminen startar.


Projektaffär på Lidingö

Transaktioner Innovation Properties köper projektfastigheterna Lidingö Lyftkranen 2 och Lidingö 12:195 för 32,5 miljoner kronor.


NCC bygger 25 000 kvadratmeter åt Castellum

Bygg/Arkitektur NCC har inlett ett partneringsamarbete med Castellum för att bygga en bilhall om drygt 25 000 kvadratmeter i Huddinge. Smista är Castellums hittills största utvecklingsområde i Stockholmsregionen.


Sweco får modernisera Stockholms central

Bygg/Arkitektur Sweco anlitas av Trafikverket för att planera och utforma moderniseringen av stationsmiljön och järnvägsanläggningen vid Stockholms central.


Ny regionchef till Serneke

Karriär Serneke Bygg fortsätter sin expansion i Stockholm och Mälardalsområdet och har rekryterat Fredrik Elmgren som chef för regionen.


1,9 miljoner – för tio kvadrat på Kungsholmen

Bostäder En av Stockholms minsta lägenheter har sålts – tio kvadratmeter för 1,9 miljoner kronor.


”Savills mer komplett i sitt tjänsteutbud”

Karriär Robert Treutiger byter arbetsgivare. Därför lämnar han Colliers, så gick värvningen till – och det vill han utveckla i sin roll som transaktionschef. ”Söker mig inte bort”.

Treutiger ny transaktionschef på Savills

Karriär Lämnar Colliers för Savills – tillträder i vår.


Treutiger ny transaktionschef på Savills

Karriär Lämnar Colliers för Savills – tillträder i vår.


Whites vd om toppuppdraget i London

Bygg/Arkitektur Londons borgmästare Sadiq Khan har utsett 52 rådgivare i arkitektur- och stadsbyggnadsfrågor. En av dessa har han hittat i utlandet: Whites vd Monica von Schmalensee. För Fastighetssverige berättar hon vad som väntar framöver.


Serneke bygger om kvarter på Östermalm

Bygg/Arkitektur Serneke Bygg har tecknat avtal med Familjebostäder om att bygga om och renovera den kulturmärkta byggnaden Kvarteret Björken på Östermalm i Stockholm. Ordern är värd omkring 75 miljoner kronor.


”Bästa halvåret någonsin”

Bolag JLL har storsatsat och gjort flera profilerade värvningar i branschen. Daniel Gorosch blickar tillbaka på den framgångsrika fastighetsvåren – och tror på en väldigt stark höst. Dessutom kommenterar han svängningen i marknaden i Stockholms innerstad.


SSM köper bostadsprojekt om cirka 150 bostäder i Sollentuna

Transaktioner SSM fortsätter att expandera sin verksamhet genom att köpa ett bostadsprojekt i Rotebro (Sollentuna) av Galjaden Fastigheter.


Sisab tecknar samverkansavtal med Skanska om Rödabergsskolan

Bygg/Arkitektur Sisab har tecknat ett samverkansavtal med Skanska avseende ny- och ombyggnation av Rödabergsskolan. Projektet beräknas ge skolan ytterligare 400 platser, vilket ökar kapaciteten till cirka 1 040 elever


Serneke får uppdrag i Upplands Väsby

Bygg/Arkitektur Serneke har tecknat avtal med Midroc om en anläggningsentreprenad i Upplands Väsby. Kontraktet är värt omkring 31,5 miljoner kronor och inkluderas i orderingången för det tredje kvartalet 2017.


SSM byggstartar i Kista Äng

Bygg/Arkitektur Efter bara två månaders försäljningsperiod har SSM uppnått en 80-procentig försäljningsgrad i bostadsprojektet Kosmopoliten som planeras i det attraktiva och framväxande bostadsområdet Kista Äng. Projektet har därmed produktionsstartats och en initial vinstavräkning har skett under andra kvartalet 2017.


Arnhults M2 Gruppen köper Starwood-kåk i Kista

Transaktioner Rutger Arnhults privata bolag M2 Asset Managements fastighetsverksamhet, M2 Gruppen, köper tomträtten Färöarna 1 i Kista. Det underliggande fastighetsvärdet uppgår till 235 miljoner kronor.


24 Storage expanderar till Skåne och växer i Stockholm

Bolag Förrådsföretaget 24 Storage slår upp portarna till ytterligare tre anläggningar och expanderar i samband med det till Malmö. Där öppnar företaget sin hittills största anläggning, som vid sitt färdigställande kommer vara på totalt 7 800 kvadratmeter.


Han är Ebabs nye affärsområdeschef

Karriär Tillträdde den 1 juni – har haft roll på företaget tidigare.


Fastighetssverige.se använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att använda Fastighetssverige.se godkänner du vår användning av cookies.