Familjebostäder säkrar byggrätt på Stora Essingen

Bygg/Arkitektur Familjebostäder fortsätter utvecklingen av bostäder i Stockholm.


Vasallen säljer Rindöprojektet till Tornstaden

Transaktioner Statliga Vasallen säljer större delen av sitt bestånd av byggrätter, förvaltningsfastigheter och råmark på Rindö i Vaxholm till AB Tornstaden och Öckerö Maritime Center.


Veidekke rekryterar regionchef i Stockholm

Karriär Arne Svensson blir regionchef för Veidekke Bygg Bostäder i Stockholm. Han kommer att ha övergripande ansvar för bolagets verksamhet i alla pågående bostadsprojekt i regionen.


Familjebostäder flyttar in i Telestaden

Uthyrning Familjebostäder väljer att samlokalisera tre kontor hos Rikshem och Ikano Bostad i Farsta.


AMF Fastigheter nytecknar 9 000 kvadratmeter i Marievik

Uthyrning Under 2017 har AMF Fastigheter hyrt ut och omförhandlat totalt 9 000 kvadratmeter till fyra hyresgäster i Marievik. Nya hyresgäster är Sortera Group och XLN Audio. UC och Heidelberg Cement har utökat sina kontorsareor och förlängt sina kontrakt.


Oscar säljer Biografen Penthouses till Axxonen

Transaktioner Oscar Properties säljer nybyggnationsprojektet Biografen Penthouses i Stockholm för 125 miljoner kronor.


Stendörren lanserar ny konceptfastighet

Bolag Efter Point Nacka lanserar nu Stendörren sin nästa konceptfastighet: Point Slagsta.


Vegaterrassen.

SPG: 50 procent sålt på mindre än en månad

Bostäder I Scandinavian Property Groups bostadsrättsprojekt i Vegastaden, Haninge, har 50 procent av bostäderna sålts på en månad.
- Med tanke på pågående diskussioner om en osäker bostadsmarknad visar försäljningen i Vega på att efterfrågan på rätt produkt i rätt lägen fortfarande är mycket stark, säger Christian Olofsson, vd på SPG.


Vacse tecknar 25-årigt hyresavtal med Domstolsverket

Uthyrning Vacse tecknar 25-årigt hyresavtal med Domstolsverket och Kriminalvården för Attunda tingsrätt i Sollentuna. Uthyrningen omfattar 9 400 kvadratmeter.


Mind Retail hyr ut i Stockholm

Uthyrning Mind Retail har, tillsammans med sin uppdragsgivare Axfast, genomfört två uthyrningar på Gamla Brogatan i Stockholm.


Illums till Hufvudstaden på Klarabergsgatan

Uthyrning Under hösten 2017 öppnar Illums Bolighus en ny butik om cirka 800 kvadratmeter i Hufvudstadens fastighet på Klarabergsgatan 62 i Stockholm.


Klövern och Corem i bytesaffär

Transaktioner Corem och Klövern genomför bytesaffär om fastigheter i Norrköping och Stockholm.


Postnord till Castellum i Årsta

Uthyrning Postnord hyr en lager-/logistiklokal om cirka 5 600 kvadratmeter av Castellum. Lokalen är belägen i Årsta strax söder om Stockholm.


Skanska bygger kontor åt Fabege

Bygg/Arkitektur Skanska ska bygga ett sex våningar högt kontorshus i Hammarby Sjöstad söder om Stockholm, åt Fabege. Huset byggs bakom Kajhusen och byggstart är planerad till februari 2018.


Vasakronan fyller upp Klara C

Uthyrning Vasakronan har tecknat avtal med Scandinavian Photo, Vapiano och Convendum i Klara C i Stockholm. Det innebär att fastigheten är fullt uthyrd.


"22 nya tunnelbanestationer ger 200 000 bostäder"

Stockholm Stockholms län är en av Europas snabbast växande regioner och en attraktiv plats för företagsetableringar. För att hantera befolkningstillväxten föreslår Stockholms Handelskammare i en ny rapport att tunnelbanan byggs ut med 22 nya stationer, vilket kan ge 200 000 nya bostäder.


Hett restaurangkoncept till Tobins Properties bostadsprojekt

Uthyrning Fastighetsutvecklaren Tobin Properties har tecknat avtal med Hawaii Poké om att företaget ska etablera restauranger i Tobin Properties bostadsprojekt Arkaden i Sundbyberg och Etaget på Kungsholmen.


Vasakronan rekryterar chef från Skanska

Karriär Anna-Maria Kääriä blir ny chef för projektuthyrning i Stockholm från den 1 januari 2018. Hon kommer närmast från tjänsten som marknadschef på Skanska fastigheter i Stockholm.


Osäkert marknadsläge – bostadsrätter blir hyresrätter

Bostäder Wallenstam omvandlar den första etappen av bostadsrättsprojektet Orangeriet i Solberga med 90 lägenheter till hyresrätter. Lägenheterna är nu under byggnation och beräknas vara klara för inflyttning till våren 2018.


Afa Fastigheter hyr ut på Kungsholmen.

Afa Fastigheter gör rekordstor uthyrning

Uthyrning Stockholms läns landsting har skrivit kontrakt med Afa Fastigheter för fyra fastigheter på västra Kungsholmen omfattande totalt 33 600 kvadratmeter.


Fastighetssverige.se använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att använda Fastighetssverige.se godkänner du vår användning av cookies.