Det här blir Hagens viktigaste uppgifter

Karriär Alexandra Hagen berättar hur länge hennes nya uppdrag har varit på gång, varför hon har haft White som enda arbetsgivare och vad hennes största utmaningar i vd-rollen blir.

Hagen ny vd för White

Karriär I januari 2018 tar Alexandra Hagen över stafettpinnen som ny vd för White Arkitekter efter Monica von Schmalensee.


Stena byggstartar i Kallebäck

Bostäder Den 22 augusti tas det första spadtaget för Stena Fastigheters första nyproduktion i Göteborg – Kallebäcks Torn.


Västlänken tvingar Älvrummet att flytta

Bygg/Arkitektur Bygget av Västlänken tvingar Älvrummet i Göteborg att flytta från Kanaltorget till Lindholmen Science Park.


Adlibris öppnar butik i Göteborg

Uthyrning E-handelsjätten Adlibris öppnar sin andra fysiska butik i Sverige. Efter etableringen i Stockholm öppnar man nu i Balders lokaler i centrala Göteborg, rapporterar Market.


Regus öppnar nytt i centrala Göteborg

Uthyrning Regus hyr kontorsfastigheten på Östra Hamngatan 17 i centrala Göteborg och öppnar ett nytt företagscenter den förste september.


Älvstranden rekryterar kommunikationschef

Karriär Susanne Junkala har rekryterats till tjänsten som ny kommunikationschef på det kommunala bolaget Älvstranden Utveckling i Göteborg. Hon tillträder tjänsten i början av oktober.


”Finns ett gäng osäkerhetsfaktorer”

Karriär Sernekes nye CFO Anders Düring om det nya jobbet, vad han kan bidra med – och att byta bransch.


Joachim Svedberg och Rozana Yevno.

Svedberg ny transaktionschef på Colliers

Karriär Joachim Svedberg blir ny regionchef och transaktionschef på Colliers i Göteborg. Samtidigt tillträder Rozana Yevno som tillförordnad uthyrningschef.


”Savills mer komplett i sitt tjänsteutbud”

Karriär Robert Treutiger byter arbetsgivare. Därför lämnar han Colliers, så gick värvningen till – och det vill han utveckla i sin roll som transaktionschef. ”Söker mig inte bort”.

Treutiger ny transaktionschef på Savills

Karriär Lämnar Colliers för Savills – tillträder i vår.


Fastighetschefen om den kraftiga branden

Sverige Castellums industrilokal i Mölndal eldhärjades svårt i onsdags. Så jobbar fastighetsbolaget med frågan nu. ”Försöker hjälpa till så gott vi kan”.


AF Gruppen får bygguppdraget för Mektagonen-broder

Bygg/Arkitektur AF Gruppen har skrivit kontrakt med tjänstepensionsbolaget Alecta om uppförande av cirka 20 000 kvadratmeter kommersiell yta i stadsdelen Krokslätt i Göteborg. Byggnaden ska byggas ihop med Mektagonen.


Stena Fastigheter rekryterar inför storsatsning i Göteborg

Karriär Stena Fastigheter förstärker inom fastighetsutveckling och kommersiell uthyrning i Göteborg.


Petter Stordalen.

Stordalen: ”Gästerna ska tro att de hamnat i nirvana”

Uthyrning Det blir Petter Stordalens hotellkoncern som kommer att driva hotellet i Karlatornet. En avsiktsförklaring har tecknats mellan Nordic Choice Hotels och Karlastaden Utveckling. Det som ska bli Nordens högsta byggnad får utöver cirka 600 lägenheter nu omkring 300 hotellrum, konferensfaciliteter, spa och gym.


Skanska bygger vårdbyggnad på Kungälvs sjukhus

Bygg/Arkitektur Skanska har tecknat avtal med Västfastigheter om en ny vårdbyggnad på Kungälvs sjukhus. Kontraktet är värt cirka 940 miljoner kronor.


Da Matteo första hyresgästen till Fredstan

Uthyrning I slutet av sommaren välkomnas da Matteo till Drottninggatan 58 i Göteborg. Det nya caféet öppnar som första officiella hyresgäst mitt i Fredstan – området som Hufvudstaden nu utvecklar och som består av kvarteren runt Fredsgatan, mellan Brunnsparken och Trädgårdsföreningen.


Svarta Diamanten före och efter ombyggnationen.

Fullt i Svarta Diamanten

Uthyrning Svenska Hus projektfastighet Svarta Diamanten i Högsbo är nu fullt uthyrd.


NCC byggstartar och säljer tredje etappen i Arendal

Transaktioner NCC byggstartar och säljer ett logistikprojekt i Arendal, Göteborgs Hamn, till Eliasson & Lund AB.


Convendum öppnar i Göteborg

Uthyrning Co working-bolaget Convendum slår upp dörrarna i Wallenstams fastighet på Avenyn 21. Därmed öppnar kontorskonceptet som siktar på börsen nu även i Göteborg.


Alecta köper in sig i Global Business Gate

Bolag Elof Hansson Fastigheter och Alecta har avtalat om delägarskap av kontorsprojektet Global Business Gate på Masthuggskajen i Göteborg.


”Nu sätts vi än mer på kartan”

Bygg/Arkitektur Doldisbolaget fick kinesiskt miljarduppdrag. Så gick det till – och så mycket vill BRA Bygg växa de kommande åren.


Fastighetssverige.se använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att använda Fastighetssverige.se godkänner du vår användning av cookies.