Lokalmarknadsdagen

Lokalmarknadsdagen

Rivstarta fastighetssäsongen tillsammans med branschkollegorna i ett högaktuellt seminarium som fokuserar på fastighets- och lokalmarknadsfrågor! Dagen är uppdelad i ett huvudspår och de två temaspåren Inspiration/Fördjupning. Arrangeras tillsammans med Business Region Göteborg. Seminariet hålls på Clarion Hotel Post.Lokalmarknadsdagen januari 2017

Lokalmarknadasdagen lockade över 300 personer till Clarion Hotel Post den 19 januari. Fokus var inställt på den kommersiella fastighetsmarknaden och näringslivsutveckling i Göteborgsregionen.

 

 

Dagen var uppdelad i ett huvudspår och två temaspår; handelsfastigheter/bostäder och kontor. På scen talade branschexperter om bland annat alternativa finansieringslösningar, vägen till en lyckad rekrytering, vilka utmaningar Göteborgsregionen står inför, det ekonomiska läget på fastighetsmarknaden och var de bästa fastighetsinvesteringarna gömmer sig.

Bland talarna märktes bland många andra Annika Winsth, Christel Armstrong Darvik, Peter Strand, Björn Siesjö, Ann-Sofie Hermansson, Torbjörn Eriksson, Lars Granbom, Babak Esfahani och Erik Selin.

Moderatorer var Erik Blix, Robert Treutiger och Peter Wiman.

Seminariet arrangerade tillsammans med Business Region Göteborg och partners var Colliers International, GothNet, Savills och Fasticon kompetens. 

Du kan se hela programmet här.

 

Se filmen från det senaste eventet här:

 


Lokalmarknadsdagen

Var: Clarion Hotel Post (Drottningtorget 10) 

När: Den 19 januari, 09.00 – 16.00 (registrering och frukostmingel från 08.15).

Du anmäler dig till seminariet här.

Lokalmarknadsdagen är ett klassiskt heldagsseminarium med fokus på fastighetsmarknad och näringslivsutveckling i Göteborgsregionen.

Lokalmarknadsdagen är en viktig mötesplats och arena, kanske årets självklaraste, för Göteborgs fastighetsbransch. Här blir man uppdaterad på fastighetsmarknadens centrala trender samtidigt som man knyter nya affärskontakter.

Lokalmarknadsdagen lockar varje år till sig flera hundra personer från fastighetsbranschen, varav många på chefsnivå.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Lokalmarknadsdagen arrangeras av Fastighetssverige, Lokalnytt och Business Region Göteborg. Fastighetssverige och Lokalnytt arrangerar även seminarierna Fastighetsmarknadsdagen Östergötland (tillsammans med Nulink och näringslivskontoret i Norrköping), Fastighetsmarknadsdagen Västerås, Fastighetsmarknadsdagen Uppsala (med Uppsala kommun), Göteborg 400+, Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering, Fastighetskvinnan, Fastighetsdagarna, Fastighetsmarknadsdagen Örebro, Fastighetsmarknadsdagen Stockholm (med tävlingen Sveriges Snyggaste Kontor) och Fastighetsmarknadsdagen Öresund.  

Du kan läsa om 2016 års upplaga här och  2015 här.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie@fastighetssverige.se


Arrangeras i samarbete med:
 

 

Partners:

Fastighetssverige.se använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att använda Fastighetssverige.se godkänner du vår användning av cookies.