Lokalmarknadsdagen

Lokalmarknadsdagen

Rivstarta fastighetssäsongen tillsammans med branschkollegorna i ett högaktuellt seminarium som fokuserar på fastighets- och lokalmarknadsfrågor! Dagen är uppdelad i ett huvudspår och de två temaspåren Inspiration/Fördjupning. Arrangeras tillsammans med Business Region Göteborg. Seminariet hålls på Clarion Hotel Post.Se bilderna från Lokalmarknadsdagen här

Lokalmarknadsdagen januari På torsdagen genomfördes Lokalmarknadsdagen på Clarion Hotel Post i Göeborg. Se bilderna här.Glödhet region – men problem med matchning

Lokalmarknadsdagen januari Göteborgsregionen har ett glödhett näringsliv med högkonjunktur i flera branscher. Men tillväxten hotas av kompetensproblematik, enligt Peter Warda på Business Region Göteborg.


Inne i artikeln kan du nu se hela programmet för Branschens mötesplats i Västsverige - Lokalmarknadsdagen, som äger rum på Clarion Hotel Post den 19 januari. Anmälan stänger imorgon fredag så skynda att säkra din plats.

Här är hela programmet

Lokalmarknadsdagen januari Två helt nya spår, Erik Selin, höghusdebatt, byggboomspanel, digitaliseringsfokus och mycket mer. Här är hela programmet till Lokalmarknadsdagen som äger rum nästa torsdag på Clarion Hotel Post.Babak Esfahani, Petra Jenning och Lars Granbom.

Digitaliseringen i fokus

Lokalmarknadsdagen januari Hur kommer robotar att förändra byggprocessen och hur kommer digitaliseringen och internet of things att förändra framtidens fastighetsautomation? Svaren på frågorna levereras på branschens mötesplats i Göteborg den 19 januari.


Ann-Sofie Hermansson (S) kommunstyrelsens ordförande, Agneta Hammer, stadsbyggnadsdirektör, Christer Abrahamsson, Tyréns, Gitte Frost, Fasticon Kompetens, Anna Nordén, Framtiden Byggutveckling och Lena Hasslöf Gustafsson, Business Region Göteborg.

Stort runda bordssamtal: Historisk byggboom - men vem ska göra jobbet?

Lokalmarknadsdagen januari På Lokalmarknadsdagen den 19 januari kommer en stor panel diskutera en av de hetaste frågorna i staden – vem som egentligen ska utföra jobbet när det ska byggas för 1 000 miljarder kronor i Göteborg.
Missa inte boka tidigt-rabatten fyra för tre - sista dagen i dag.Christel Armstrong Darvik, Peter Strand och Mariette Hilmersson pratar på temat socialt ansvar med lönsamhet på Lokalmarknadsdagen den 19 januari på Clarion Hotel Post.

Socialt ansvar ger lönsamhet

Lokalmarknadsdagen januari Den 19 januari kickstartas fastighetsåret 2017 i och med Lokalmarknadsdagen på Clarion Hotel Post. Ett av ämnena som kommer avhandlas är fastighetsaktörers sociala ansvar och den lönsamhet som det ger. I panelen berättar tre vd:ar om sina erfarenheter.


Winsth och Warda om det ekonomiska läget

Lokalmarknadsdagen januari Lokalmarknadsdagen inleder fastighetsåret 2017 den 19 januari på Clarion Hotel Post. Då kommer Nordeas chefsekonom Annika Winsth och BRG:s analytiker Peter Warda ge sin bild av det ekonomiska läget globalt, nationellt och lokalt.Erik Selin kommer till Lokalmarknadsdagen den 19 januari på Clarion Hotel Post för att berätta om hur han ser på läget och framtiden.

Selin om läget och framtiden

Lokalmarknadsdagen januari Det mesta Erik Selin har rört vid har blivit till guld och hans Balder är nu landets största börsnoterade fastighetsbolag. Men det senaste halvåret har det svajat betänkligt och aktiekursen har sedan toppnoteringen fallit med drygt 25 procent. På Lokalmarknadsdagen den 19 januari berättar han om hur han ser på läget och framtiden.


Robert Treutiger, Peter Wiman, Per Andersson och Arvid Lindqvist medverkar i spår Fördjupning på Lokalmarknadsdagen den 19 januari på Clarion Hotel Post.

Marknadssegment analyseras i nytt fördjupningsspår

Lokalmarknadsdagen januari Den 19 januari rivstartar fastighetsåret 2017 i och med Lokalmarknadsdagen på Clarion Hotel Post. En av nyheterna då är det helt nya spåret Fördjupning – här är punkterna och talarna.Christian Örtengren, Peter Hulting, Johan Carlsson, Ida Granqvist, Torbjörn Eriksson, Pär Börjesson, Sofia Park och Erik Fischer medverkar alla i det helt nya spåret Inspiration på Lokalmarknadsdagen den 19 januari på Posthotellet. Moderator är Erik Blix.

Nytt inspirationsspår – här är de medverkande

Lokalmarknadsdagen januari Den 19 januari startar fastighetsåret 2017 i och med Lokalmarknadsdagen på Clarion Hotel Post. En av nyheterna då är det helt nya spåret Inspiration – här är punkterna och talarna.


Eva Ossiansson.

Hur mår varumärket Göteborg?

Lokalmarknadsdagen januari Eva Ossiansson, varumärkesexpert och lektor på Handelshögskolan, inledningstalar på Lokalmarknadsdagen den 19 januari – om varumärket Göteborg i skuggan av gängkriminalitet, mutskandaler och segregation.Den 19 januari är det dags för Lokalmarknadsdagen - ett utmärkt tillfälle att sparka igång fastighetsåret 2017 tillsammans med branschkollegorna.

Kickstarta fastighetsåret 2017 med branschkollegorna på Clarion Hotel Post

Lokalmarknadsdagen januari Den 19 januari är det dags för Lokalmarknadsdagen på Clarion Hotel Post. Ett utmärkt tillfälle att sparka igång fastighetsåret med branschkollegorna efter jul- och nyårshelgerna. Nytt för i år är, bland mycket annat, två helt nya temaspår.Lokalmarknadsdagen

Var: Clarion Hotel Post (Drottningtorget 10) 

När: Den 19 januari, 09.00 – 16.00 (registrering och frukostmingel från 08.15).

Du anmäler dig till seminariet här.

Lokalmarknadsdagen är ett klassiskt heldagsseminarium med fokus på fastighetsmarknad och näringslivsutveckling i Göteborgsregionen.

Lokalmarknadsdagen är en viktig mötesplats och arena, kanske årets självklaraste, för Göteborgs fastighetsbransch. Här blir man uppdaterad på fastighetsmarknadens centrala trender samtidigt som man knyter nya affärskontakter.

Lokalmarknadsdagen lockar varje år till sig flera hundra personer från fastighetsbranschen, varav många på chefsnivå.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Lokalmarknadsdagen arrangeras av Fastighetssverige, Lokalnytt och Business Region Göteborg. Fastighetssverige och Lokalnytt arrangerar även seminarierna Fastighetsmarknadsdagen Östergötland (tillsammans med Nulink och näringslivskontoret i Norrköping), Fastighetsmarknadsdagen Västerås, Fastighetsmarknadsdagen Uppsala (med Uppsala kommun), Göteborg 400+, Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering, Fastighetskvinnan, Fastighetsdagarna, Fastighetsmarknadsdagen Örebro, Fastighetsmarknadsdagen Stockholm (med tävlingen Sveriges Snyggaste Kontor) och Fastighetsmarknadsdagen Öresund.  

Du kan läsa om 2016 års upplaga här och  2015 här.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie@fastighetssverige.se

Se filmen från det senaste eventet här:


Arrangeras i samarbete med:
 

 

Partners:

Fastighetssverige.se använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att använda Fastighetssverige.se godkänner du vår användning av cookies.