Lokalmarknadsdagen

Lokalmarknadsdagen

Torsdag 19 januari, 09.00 - 16.00 (registrering och morgonmingel från 08.15)

Rivstarta fastighetssäsongen tillsammans med branschkollegorna i ett högaktuellt seminarium som fokuserar på fastighets- och lokalmarknadsfrågor! Dagen är uppdelad i ett huvudspår och de två temaspåren Inspiration/Fördjupning. Arrangeras tillsammans med Business Region Göteborg. Seminariet hålls på Clarion Hotel Post.Erik Selin kommer till Lokalmarknadsdagen den 19 januari på Clarion Hotel Post för att berätta om hur han ser på läget och framtiden.

Selin om läget och framtiden

Lokalmarknadsdagen januari Det mesta Erik Selin har rört vid har blivit till guld och hans Balder är nu landets största börsnoterade fastighetsbolag. Men det senaste halvåret har det svajat betänkligt och aktiekursen har sedan toppnoteringen fallit med drygt 25 procent. På Lokalmarknadsdagen den 19 januari berättar han om hur han ser på läget och framtiden.


Annons
Image

Robert Treutiger, Peter Wiman, Per Andersson och Arvid Lindqvist medverkar i spår Fördjupning på Lokalmarknadsdagen den 19 januari på Clarion Hotel Post.

Marknadssegment analyseras i nytt fördjupningsspår

Lokalmarknadsdagen januari Den 19 januari rivstartar fastighetsåret 2017 i och med Lokalmarknadsdagen på Clarion Hotel Post. En av nyheterna då är det helt nya spåret Fördjupning – här är punkterna och talarna.


Christian Örtengren, Peter Hulting, Johan Carlsson, Ida Granqvist, Torbjörn Eriksson, Pär Börjesson, Sofia Park och Erik Fischer medverkar alla i det helt nya spåret Inspiration på Lokalmarknadsdagen den 19 januari på Posthotellet. Moderator är Erik Blix.

Nytt inspirationsspår – här är de medverkande

Lokalmarknadsdagen januari Den 19 januari startar fastighetsåret 2017 i och med Lokalmarknadsdagen på Clarion Hotel Post. En av nyheterna då är det helt nya spåret Inspiration – här är punkterna och talarna.


Annons
Image

Eva Ossiansson.

Hur mår varumärket Göteborg?

Lokalmarknadsdagen januari Eva Ossiansson, varumärkesexpert och lektor på Handelshögskolan, inledningstalar på Lokalmarknadsdagen den 19 januari – om varumärket Göteborg i skuggan av gängkriminalitet, mutskandaler och segregation.


Den 19 januari är det dags för Lokalmarknadsdagen - ett utmärkt tillfälle att sparka igång fastighetsåret 2017 tillsammans med branschkollegorna.

Kickstarta fastighetsåret 2017 med branschkollegorna på Clarion Hotel Post

Lokalmarknadsdagen januari Den 19 januari är det dags för Lokalmarknadsdagen på Clarion Hotel Post. Ett utmärkt tillfälle att sparka igång fastighetsåret med branschkollegorna efter jul- och nyårshelgerna. Nytt för i år är, bland mycket annat, två helt nya temaspår.


Annons
Image


Lokalmarknadsdagen

Var: Clarion Hotel Post (Drottningtorget 10) 

När: Den 19 januari, 09.00 – 16.00 (registrering och frukostmingel från 08.15).

Du anmäler dig till seminariet här.

Lokalmarknadsdagen är ett klassiskt heldagsseminarium med fokus på fastighetsmarknad och näringslivsutveckling i Göteborgsregionen.

Lokalmarknadsdagen är en viktig mötesplats och arena, kanske årets självklaraste, för Göteborgs fastighetsbransch. Här blir man uppdaterad på fastighetsmarknadens centrala trender samtidigt som man knyter nya affärskontakter.

Lokalmarknadsdagen lockar varje år till sig flera hundra personer från fastighetsbranschen, varav många på chefsnivå.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Lokalmarknadsdagen arrangeras av Fastighetssverige, Lokalnytt och Business Region Göteborg. Fastighetssverige och Lokalnytt arrangerar även seminarierna Fastighetsmarknadsdagen Östergötland (tillsammans med Nulink och näringslivskontoret i Norrköping), Fastighetsmarknadsdagen Västerås, Fastighetsmarknadsdagen Uppsala (tillsammans med Uppsala kommun), Göteborg 400+, Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering, Fastighetskvinnan, Fastighetsdagarna, Fastighetsmarknadsdagen Örebro, Fastighetsmarknadsdagen Stockholm (med tävlingen Sveriges Snyggaste Kontor) och Fastighetsmarknadsdagen Öresund.  

Du kan läsa om 2016 års upplaga här och  2015 här.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie@fastighetssverige.se

Se filmen från det senaste eventet här:


Arrangeras i samarbete med:
 

 

Partners: