Fastighetsmarknadsdagen Uppsala

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala

Tisdag 28 mars, 09.00 – cirka 16.00 (registrering/frukostmingel från 08.15)

Fastighetsmarknadsdagen i Uppsala är ett heldagsseminarium om fastighetsmarknaden, näringslivsutveckling och framtidens Uppsala. Dagen är uppdelad i ett huvudspår och två temaspår med fokus på marknaderna för handelsfastigheter, bostadsfastigheter och kontorsfastigheter. Arrangeras i samarbete med Uppsala kommun.Fastighetsmarknaden – globalt, nationellt och regionalt

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala På Branschens mötesplats i Uppsala den 28 mars ges en analys över läget på fastighetsmarknaden globalt, nationellt och regionalt.


Annons
Image

Analys över en skakig omvärld

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala Trump som president, splittring i Europa, utvecklingen i Kina – Branschens mötesplats i Uppsala den 28 mars inleds med en analys över det världsekonomiska läget. För analysen står Nordeas chefsanalytiker Andreas Wallström.


Ola Serneke om börsnotering och tillväxt i norra Mälardalen

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala Den nynoterade byggkoncernen Serneke Group är förknippad med spektakulära projekt som Prioritet Serneke Arena och Karlastaden i Göteborg. Nu satsar man även i norra Mälardalen med Uppsala som en av bolagets basorter. Hör bolagets vd om första tiden som börs-vd och om framtidsplanerna i Mälardalen.


Annons
Image

Ilija Batljan kommer till Fastighetsmarknadsdagen Uppsala den 28 mars för en intervju om börsnoteringen, tron på Uppsalamarknaden och framtida affärer.

Ilija Batljan om Uppsala Eventcenter, börsnotering och tron på Uppsalamarknaden

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala Ilija Batljan kommer till Branschens mötesplats i Uppsala den 28 mars och berättar om varför han satsar i staden, om första tiden som börs-vd och om den senaste tidens/kommande miljardaffärer.Fastighetsmarknadsdagen Uppsala

Var: Uppsala Konsert & Kongress, Vaksala torg 1, Uppsala. 

När: 28 mars 09.00 - 16.00 (registrering och frukostmingel från 8.15).

Du anmäler dig till seminariet här. (Anmälan stänger onsdag 22 mars 2017)

Boka tidigt-rabatt! Gå 4 betala för 3 (gäller t.o.m 28/2)

 

Fastighetsmarknadsdagen är ett seminarium om fastighetsmarknaden, näringslivsutveckling och framtidens Uppsala som arrangeras av branschmagasinen Fastighetssverige och Lokalnytt.

Under seminariet avhandlas ett stort antal aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden (stadsutveckling, kontorshyresmarknad, transaktionsmarknad m.m.) i Uppsala som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.

I de olika panelerna möter du nyckelpersoner från branschen.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala arrangeras av Fastighetssverige, Lokalnytt och Uppsala kommun. Fastighetssverige och Lokalnytt arrangerar även seminarierna Fastighetsmarknadsdagen Östergötland (tillsammans med Nulink och näringslivskontoret i Norrköping), Lokalmarknadsdagen (tillsammans med Business Region Göteborg), Fastighetsmarknadsdagen Västerås, Göteborg 400+, Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering, Fastighetskvinnan, Fastighetsdagarna, Fastighetsmarknadsdagen Örebro, Fastighetsmarknadsdagen Stockholm (med tävlingen Sveriges Snyggaste Kontor) och Fastighetsmarknadsdagen Öresund. Du kan läsa om 2016 års upplaga här och 2015 års här.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie@fastighetssverige.se

Nicklas Tollesson
0705-841402
nicklas@fastighetssverige.se

 

Arrangeras i samband med:

 

 

Partners:

 
Fastighetssverige.se använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att använda Fastighetssverige.se godkänner du vår användning av cookies.