Fastighetsmarknadsdagen Uppsala

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala

Tisdag 28 mars, 09.00 – cirka 16.00 (registrering/frukostmingel från 08.15)

Fastighetsmarknadsdagen i Uppsala är ett heldagsseminarium om fastighetsmarknaden, näringslivsutveckling och framtidens Uppsala. Arrangeras i samarbete med Uppsala kommun.Andreas Wallström

Justerar ner ränteprognosen

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala Andreas Wallström, chefsanalytiker på Nordea, delade med sig av Nordeas rykande färska konjunktursiffror på Fastighetsmarknadsdagen Uppsala på tisdagen. Och det var positiva besked för fastighetsbranschen.


Annons
Image

Ola Serneke, Ilija Batljan, Marlene Burwick, Fredrik Ahlstedt, Mats Norrbom, Erik Pelling, Lars Jonson, Björn Johansson, Ingemar Rindstig, Peter Wiman och Solweig Lindell Sohlberg är några av de som medverkar på Uppsala Konsert & Kongress nästa tisdag den

Här är alla talare - anmälan stänger i dag

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala Ola Serneke, Ilija Batljan, Marlene Burwick, Fredrik Ahlstedt, Mats Norrbom, Erik Pelling, Lars Jonson, Björn Johansson, Ingemar Rindstig, Peter Wiman och Solweig Lindell Sohlberg är några av de som medverkar på Uppsala Konsert & Kongress nästa tisdag den 28 mars. Anmälan stänger i dag onsdag så skynda att säkra din plats.


Nya möjligheter med 3D-skrivare

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala Hur kan 3D-skrivare påverka arkitektur och stadsrum? Pionjären Daniel Monsén berättar på Fastighetsmarknadsdagen Uppsala.


Annons
Image

Ola Serneke, Ilija Batljan, Marlene Burwick, Fredrik Ahlstedt, Mats Norrbom, Erik Pelling, Lars Jonson, Björn Johansson, Ingemar Rindstig, Peter Wiman och Solweig Lindell Sohlberg är några av de som medverkar på Uppsala Konsert & Kongress nästa tisdag den

Här är hela programmet

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala Analyser, Ola Serneke, Ilija Batljan, stadsutveckling, framtidens superregion, Uppsalapanel och mycket mer. Här är hela programmet till Branschens mötesplats i Uppsala som äger rum nästa tisdag på Uppsala Konsert & Kongress. Anmälan stänger i morgon så skynda att säkra din plats.


Hur behåller man talangerna?

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala Det är hård konkurrens om kompetensen i fastighetsbranschen och folk byter jobb allt oftare. Hur kan man arbeta för att behålla talangerna inom bolagen?
Uppsalahem har uppmärksammats för sitt talent management- och employer branding-arbete.


Annons
Image

Tung panel om Uppsalas framtida utmaningar och möjligheter.

Tung panel om Uppsalas framtida utmaningar och möjligheter

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala I det avslutande panelsamtalet på Branschens mötesplats i Uppsala diskuterar en tung kvintett om utmaningarna och möjligheterna som följer då Uppsala de närmaste tio åren ska etableras som storstad på allvar. Du hör panelen på Fastighetsmarknadsdagen Uppsala på Uppsala Konsert & Kongress den 28 mars.


2018 ska 800-miljonerssatsningen Uppsala Eventcenter i Gränby stå klar. Med den nya arenan kommer Uppsala kunna stå värd för internationella kongresser, konserter och sportevenemang av en helt annan dignitet än tidigare.

Nya multiarenan Uppsala Eventcenter visas upp

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala 2018 ska 800-miljonerssatsningen Uppsala Eventcenter i Gränby stå klar. Med den nya arenan kommer Uppsala kunna stå värd för internationella kongresser, konserter och sportevenemang av en helt annan dignitet än tidigare. Hör Uppsala Eventcenters vd Torbjörn Wennberg om planerna på Fastighetsmarknadsdagen Uppsala 28 mars.


Annons
Image

Hyperloop One-projektet och dess följder för bland annat fastighetsmarknaden gås igenom på Fastighetsmarknadsdagen Uppsala den 28 mars på Uppsala Konsert & Kongress.

Framtidens superregion

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala Stockholm – Uppsala på sju minuter. Så ser verkligheten ut om det nya färdsättet Hyperloop One, skapat av superentreprenören Elon Musk, blir verklighet. Det innebär också att en ny superregion bildas där fastighetskartan ritas om helt och hållet. Se och lyssna till en spännande presentation av Nordens mest omvälvande infrastrukturprojekt på väldigt många år på Branschens mötesplats i Uppsala den 28 mars.


Bygg och stadsutveckling i fokus

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala På Branschens mötesplats i Uppsala kommer ett stort fokus att ägnas åt stadens utveckling och framtida planer.


Annons
Image

Affärsmöjligheter i framtidens logistikmarknad

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala E-handelns starka tillväxt och hårdare krav från slutkonsumenterna leder till en förändrad logistikmarknad med fler logistikfastigheter i stadsnära lägen, kortare avtalstider och mer automatiserade lagerlösningar. Peter Wiman, analyschef på Savills, kommer till Branschens mötesplats i Uppsala den 28 mars för att belysa utvecklingen och visa affärsmöjligheterna.


Fastighetsmarknaden – globalt, nationellt och regionalt

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala På Branschens mötesplats i Uppsala den 28 mars ges en analys över läget på fastighetsmarknaden globalt, nationellt och regionalt.


Annons
Image

Analys över en skakig omvärld

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala Trump som president, splittring i Europa, utvecklingen i Kina – Branschens mötesplats i Uppsala den 28 mars inleds med en analys över det världsekonomiska läget. För analysen står Nordeas chefsanalytiker Andreas Wallström.


Ola Serneke om börsnotering och tillväxt i norra Mälardalen

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala Den nynoterade byggkoncernen Serneke Group är förknippad med spektakulära projekt som Prioritet Serneke Arena och Karlastaden i Göteborg. Nu satsar man även i norra Mälardalen med Uppsala som en av bolagets basorter. Hör bolagets vd om första tiden som börs-vd och om framtidsplanerna i Mälardalen.


Annons
Image

Ilija Batljan kommer till Fastighetsmarknadsdagen Uppsala den 28 mars för en intervju om börsnoteringen, tron på Uppsalamarknaden och framtida affärer.

Ilija Batljan om Uppsala Eventcenter, börsnotering och tron på Uppsalamarknaden

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala Ilija Batljan kommer till Branschens mötesplats i Uppsala den 28 mars och berättar om varför han satsar i staden, om första tiden som börs-vd och om den senaste tidens/kommande miljardaffärer.Fastighetsmarknadsdagen Uppsala

Var: Uppsala Konsert & Kongress, Vaksala torg 1, Uppsala. 

När: 28 mars 09.00 - 16.00 (registrering och frukostmingel från 8.15).

Du anmäler dig till seminariet här. (Anmälan stänger onsdag 22 mars 2017)

 

Fastighetsmarknadsdagen är ett seminarium om fastighetsmarknaden, näringslivsutveckling och framtidens Uppsala som arrangeras av branschmagasinen Fastighetssverige och Lokalnytt.

Under seminariet avhandlas ett stort antal aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden (stadsutveckling, kontorshyresmarknad, transaktionsmarknad m.m.) i Uppsala som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.

I de olika panelerna möter du nyckelpersoner från branschen.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala arrangeras av Fastighetssverige, Lokalnytt och Uppsala kommun. Fastighetssverige och Lokalnytt arrangerar även seminarierna Fastighetsmarknadsdagen Östergötland (tillsammans med Nulink och näringslivskontoret i Norrköping), Lokalmarknadsdagen (tillsammans med Business Region Göteborg), Fastighetsmarknadsdagen Västerås, Göteborg 400+, Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering, Fastighetskvinnan, Fastighetsdagarna, Fastighetsmarknadsdagen Örebro, Fastighetsmarknadsdagen Stockholm (med tävlingen Sveriges Snyggaste Kontor) och Fastighetsmarknadsdagen Öresund. Du kan läsa om 2016 års upplaga här och 2015 års här.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie@fastighetssverige.se

Nicklas Tollesson
0705-841402
nicklas@fastighetssverige.se

 

Arrangeras i samband med:

 

 

Partners:

 

 

 
Fastighetssverige.se använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att använda Fastighetssverige.se godkänner du vår användning av cookies.