Fastighetsmarknadsdagen Östergötland 1 februari

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland

Torsdag den 1 februari 09.00 - 16.00 (registrering och morgonmingel från 08.15)

Fastighetsmarknadsdagen är ett heldagsseminarium om fastighetsmarknaden, näringslivsutveckling och framtidens Östergötland. Arrangeras i samarbete med Näringsliv och tillväxt Linköping och Näringslivskontoret i Norrköping. Arrangeras jämna år i Norrköping och ojämna i Linköping. 2018 arrangeras seminariet alltså i Norrköping.Fastighetsmarknadsdagen Östergötland 2018

Var: Louis De Geer (Värmekyrkan) 

När: 1 februari 09.00 - 16.00 (registrering och frukostmingel från 8.15).

Pris: 3995 kronor exkl. moms

Du anmäler dig till seminariet här.

BOKA TIDIGT ERBJUDANDE: Gå fyra betala för tre. Ange 4 för 3 i rutan Kampanjkod. Gäller t.om. 15 december.

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland är ett heldagsseminarium om fastighetsmarknaden, näringslivsutveckling och framtidens Östergötland som arrangeras av branschmagasinen Fastighetssverige och Lokalnytt i samarbete med Näringsliv och tillväxt Linköping och näringslivskontoret i Norrköping.

Under seminariet avhandlas ett stort antal aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden (stadsutveckling, kontorshyresmarknad, transaktionsmarknad m.m.) i Östergötland som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.

I de olika panelerna möter du nyckelpersoner från branschen.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland arrangeras av Fastighetssverige, Lokalnytt, Näringsliv och tillväxt Linköping och Näringslivskontoret i Norrköping. Fastighetssverige och Lokalnytt arrangerar även seminarierna Lokalmarknadsdagen (tillsammans med Business Region Göteborg), Fastighetsmarknadsdagen 
Uppsala (tillsammans med Uppsala kommun), Göteborg 400+, Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering (STHLM, GBG, MALMÖ), Fastighetskvinnan, Stora Kontorsdagen (med tävlingen Sveriges Snyggaste Kontor) och Fastighetsmarknadsdagen Öresund.  

Du kan läsa om 2016 års upplaga här,  2015 här och 2014 här.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie@fastighetssverige.se

Nicklas Tollesson
0705-841402
nicklas@fastighetssverige.se
 

Arrangeras i samarbete med:
 


 

 

Partners: