Fastighetsmarknadsdagen Öresund

Fastighetsmarknadsdagen Öresund

Torsdag 24 augusti 09.00–16.00 (registrering och frukostmingel från 08.15)

Framtida affärsmöjligheter i en expansiv region. Ett heldagsseminarium om marknadsläget i Öresundsregionen som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.Jarl Olsson, Benny Thögersen, Ola Svensson och Peter Wiman medverkar i bostads- och logistikspåret när den skånska fastighetshösten startar igång på Malmö Live den 24 augusti.

Affärsmöjligheter i bostads- och logistikfastigheter

Fastighetsmarknadsdagen Öresund Den 24 augusti kickstartar den skånska fastighetshösten när branschen samlas på Malmö Live. Bland annat kommer ett temaspår att ägnas åt marknaderna för bostads- och logistikfastigheter.


Annons
Image

Profilen: Greg Dingizian

Fastighetsmarknadsdagen Öresund Född i Bagdad, uppvuxen i Rosengård, utarbetad på Bali – och i dag nyckelperson i ett av börsens hetaste fastighetsbolag. Missa inte profilintervjun med Greg Dingizian på Fastighetsmarknadsdagen Öresund.


Roger Josefsson

Roger Josefsson om makroläget

Fastighetsmarknadsdagen Öresund Danske Banks chefsekonom Roger Josefsson analyserar det makroekonomiska läget och dess inverkan på fastighetsmarknaden på branschens mötesplats i Öresundsregionen.


Annons
Image

Kent Persson och Lennart Weiss.

Ett år kvar till val – tema bostadspolitik

Fastighetsmarknadsdagen Öresund Hyresrätter eller eget ägt boende? Klassisk röd eller blå politik? Kent Persson och Lennart Weiss, båda med politisk bakgrund, diskuterar bostadspolitik på Fastighetsmarknadsdagen Öresund – deras lösningar korrelerar inte speciellt bra med deras politiska färger.


Så kan fastigheter få människor att må bra

Fastighetsmarknadsdagen Öresund Castellums projekt Eminent i Hyllie certifieras enligt Well – en ny internationell standard som utgår från sju koncept som påverkar vår hälsa. Tina Lindh, projektledare på Castellum, berättar om hur fastigheter kan få människor att må bra.


Annons
Image

Serneke om storsatsningen på den skånska marknaden

Fastighetsmarknadsdagen Öresund Sedan starten 2002 har bygg- och fastighetskoncernen Serneke Group vuxit oerhört snabbt och bolaget är förknippat med spektakulära projekt som Prioritet Serneke Arena och Karlastaden i Göteborg. I höstas tog bolaget steget till börsen och gör nu en storsatsning i Skåne. Hur ser bolagets grundare och vd på den skånska marknaden? Svaren levereras på Fastighetmarknadsdagen Öresund på Malmö Live den 24 augusti.


Stjärntalaren Olof Röhlander avslutar Fastighetsmarknadsdagen Öresund den 24 augusti på Malmö Live.

Stjärntalare till Skånes mötesplats för branschen

Fastighetsmarknadsdagen Öresund Gör en bock i almanackan den 24 augusti redan nu. Då kickstartar vi den skånska fastighetshösten på Malmö Live. Som avslutning på dagen kommer stjärntalaren Olof Röhlander att stå för ett framträdande som garanterat inte lämnar någon oberörd.


Annons
Image


Fastighetsmarknadsdagen Öresund

Var: Malmö Live, Dag Hammarskjölds Torg.

När: Den 24 augusti 2017, 09.00 – 16.00 (registrering och frukostmingel från 08.15).

Pris: 3995 kronor exkl. moms. 

BOKA TIDIGT-ERBJUDANDE: Anmäl 4 personer betala för 3. Erbjudandet gäller till och med 30 juni. (Ange "4 för 3" i rutan Kampanjkod)

Du anmäler dig till seminariet här.

Fastighetsmarknadsdagen Öresund är ett heldagsseminarium om fastighetsmarknad, näringslivsutveckling och framtiden i svenska delen av Öresund.

Under seminariet avhandlas ett stort antal aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här presenterar vi nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Du kan läsa om 2016 års upplaga här och 2015 års upplaga här.

Har du frågor eller funderingar?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie@fastighetssverige.se

Nicklas Tollesson
0705-841402
nicklas@fastighetssverige.se

 

Partners:
 
Fastighetssverige.se använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att använda Fastighetssverige.se godkänner du vår användning av cookies.