Fastighetsmarknadsdagen Mälardalen 12 oktober

Fastighetsmarknadsdagen Mälardalen

Torsdag 12 oktober 09.00–16.00 (registrering och frukostmingel från 08.15)

Fastighetsmarknadsdagen Mälardalen är ett högaktuellt fastighetsseminarium som belyser regionens bästa affärsmöjligheter, levererar en nationell utblick samt ger dig verktygen att fatta rätt beslut i framtiden.Affärsmöjligheter i de stora segmenten

Fastighetsmarknadsdagen Mälardalen På Branschens mötesplats i Mälardalen den 12 oktober kommer affärsmöjligheter i de stora segmenten bostads-, kontors- och handelsfastigheter att analyseras. För genomgångarna står Catellas analyschef Arvid Lindqvist.


Annons
Image

Erik Blohm, mark- och exploateringschef, Örebro, Hans Näslund, teknik- och fastighetsdirektör, Västerås och Marianne Hagman, stadsbyggnadschef, Eskilstuna går igenom de stora planerna på Fastighetsmarknadsdagen Mälardalen.

Stor genomgång av planerna i Mälardalen

Fastighetsmarknadsdagen Mälardalen På Branschens mötesplats i Mälardalen den 12 oktober kommer de stora planerna för såväl bostäder och kommersiella fastigheter att genomlysas. Missa inte att boka tidigt-rabatten stänger imorgon fredag.


Förutsättningarna för fastigheter framöver

Fastighetsmarknadsdagen Mälardalen Den 12 oktober arrangeras premiärupplagan av branschens mötesplats i Mälardalen. Dagen inleds med en rejäl genomlysning av den makroekonomiska situationen och hur förutsättningarna för fastighetsaffärer ser ut framöver.


Annons
Image

Peter Strand om satsningar i Mälardalen

Fastighetsmarknadsdagen Mälardalen Genom stora satsningar på bland annat standardhöjande åtgärder och social hållbarhet har Victoria Park blivit ett av de mest framgångsrika och mest omtalade börsbolagen de senaste åren. Bolaget äger ett stort bestånd i Eskilstuna och gjorde nyligen sitt första förvärv i Örebro. Hur ser vd Peter Strand på marknaden i Mälardalen? Missa inte vd-intervjun på Fastighetsmarknadsdagen.


Ellinor Persson leder Fastighetsmarknadsdagen Mälardalen på Elite Stora Hotellet i Örebro tillsammans med EY:s Ingemar Rindstig.

Nytt seminarium om Mälardalen

Fastighetsmarknadsdagen Mälardalen Boka in den 12 oktober i almanackan. Då genomförs den första upplagan av Fastighetsmarknadsdagen Mälardalen – ett heldagsseminarium med fokus på fastighetsmarknaderna i Örebro, Västerås och Eskilstuna.
Ellinor Persson är moderator och till sin hjälp har hon EY Real Estate-chefen Ingemar Rindstig.


Annons
Image


Fastighetsmarknadsdagen Mälardalen 2017

Var: Elite Stora Hotellet, Drottninggatan 1, 701 45 Örebro.

När: Den 12 oktober 2017, 09.00 – 16.00 (registrering och frukostmingel från 08.15).

Pris: 3995 kronor exkl. moms.

Du anmäler dig till seminariet här.

Fastighetsmarknadsdagen Mälardalen är ett heldagsseminarium om fastighetsmarknaden, näringslivsutveckling och framtiden i Mälardalen som arrangeras av Fastighetssverige och Lokalnytt.

Under seminariet avhandlas ett stort antal aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden (stadsutveckling, kontorshyresmarknad, transaktionsmarknad m.m.) som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.

Seminariet har två spår med inriktning Bostäder och Handel/kontor.

Du kan följa framväxten av årets seminarium här på sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Fastighetsmarknadsdagen Mälardalen arrangeras av Fastighetssverige och Lokalnytt, som även arrangerar seminarierna Fastighetsmarknadsdagen Östergötland (tillsammans med Nulink och näringslivskontoret i Norrköping), Lokalmarknadsdagen (tillsammans med Business Region Göteborg), Fastighetsmarknadsdagen Uppsala (tillsammans med Uppsala kommun), Göteborg 400+, Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering, Fastighetskvinnan, Fastighetsdagarna och Stora kontorsdagen.    


Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie@fastighetssverige.se

Nicklas Tollesson
0705-841402
nicklas@fastighetssverige.se
 

Partners:

 
Fastighetssverige.se använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att använda Fastighetssverige.se godkänner du vår användning av cookies.