Fastighetsmarknadsdagen Mälardalen 12 oktober

Fastighetsmarknadsdagen Mälardalen

Torsdag 12 oktober 09.00–16.00 (registrering och frukostmingel från 08.15)

Fastighetsmarknadsdagen Mälardalen är ett högaktuellt fastighetsseminarium som belyser regionens bästa affärsmöjligheter, levererar en nationell utblick samt ger dig verktygen att fatta rätt beslut i framtiden.
Fastighetsmarknadsdagen Mälardalen 2017

Var: Elite Stora Hotellet, Drottninggatan 1, 701 45 Örebro.

När: Den 12 oktober 2017, 09.00 – 16.00 (registrering och frukostmingel från 08.15).

Pris: 3995 kronor exkl. moms.

BOKA-TIDIGT RABATT! Gå 4 betala för 3 (Ange "4 för 3" i rutan kampanjkod).
Gäller t.o.m 15 september.

Du anmäler dig till seminariet här.

Fastighetsmarknadsdagen Mälardalen är ett heldagsseminarium om fastighetsmarknaden, näringslivsutveckling och framtiden i Mälardalen som arrangeras av Fastighetssverige och Lokalnytt.

Under seminariet avhandlas ett stort antal aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden (stadsutveckling, kontorshyresmarknad, transaktionsmarknad m.m.) som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.

Seminariet har två spår med inriktning Bostäder och Handel/kontor.

Du kan följa framväxten av årets seminarium här på sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Fastighetsmarknadsdagen Mälardalen arrangeras av Fastighetssverige och Lokalnytt, som även arrangerar seminarierna Fastighetsmarknadsdagen Östergötland (tillsammans med Nulink och näringslivskontoret i Norrköping), Lokalmarknadsdagen (tillsammans med Business Region Göteborg), Fastighetsmarknadsdagen Uppsala (tillsammans med Uppsala kommun), Göteborg 400+, Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering, Fastighetskvinnan, Fastighetsdagarna och Stora kontorsdagen.    


Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie@fastighetssverige.se

Nicklas Tollesson
0705-841402
nicklas@fastighetssverige.se
 

Partners:
 

 

 

 
Fastighetssverige.se använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att använda Fastighetssverige.se godkänner du vår användning av cookies.