Fastighetskvinnan

Fastighetskvinnan

Torsdag 7 september kl 09.00 - 16.00 (registrering och frukostmingel från 08.15)

Ett unikt affärsseminarium om den kommersiella fastighetsmarknaden, delvis med fokus på jämställdhets- och mångfaldsfrågor.
Förra årets finalister: Anna Wingqvist, vinnaren Sima Ghaemi och Samira Mchaiter.

Årets Unga Fastighetskvinna

Årets Unga Fastighetskvinna är en utmärkelse som instiftades 2014 av Fastighetssverige och Lokalnytt i samband med den första upplagan av seminariet Fastighetskvinnan.

Newsec är prissponsor för Årets Unga Fastighetskvinna.

Utmärkelsen går till en kvinna, max 35 år (född 1982 eller senare) som verkar i eller kring fastighetsbranschen. Vinnaren av Årets Unga Fastighetskvinna antar gärna utmaningar, är en god förebild och har förutsättningar att bli en framtida ledare inom branschen.

I våras nominerade Fastighetssveriges läsare sina favoriter och en kvalificerad jury, bestående av Kristina Alvendahl, Alvendal AB, Biljana Pehrsson, Kungsleden och Max Barclay, Newsec, har ägnat sommaren åt att utse tre finalister och en vinnare.

Finalisterna bjuds in till seminariet Fastighetskvinnan på Grand Hotel den 7 september, där de presenteras för publiken, innan vinnaren får ta emot sitt pris.

Förra året vann Skanskas Sima Ghaemi en resa till det stora fastighetseventet Crew Network Concention i New York. Du kan läsa hennes blogg från resan här.

Tidigare vinnare i Årets Unga Fastighetskvinna:

2014: Julie Lam, projektutvecklare på Peab, läs om henne här. Övriga finalister var Helena Ekman, Diligentia och Therese Rattik, Areim.

2015: Cecilia Vestin, affärsansvarig för Newsecs Alectauppdrag i Stockholm. Läs om henne här. Övriga finalister var Farnaz Mortazavi, Fasticon Kompetens och Linda Eriksson, Hemfosa.

2016: Sima Ghaemi, affärsutvecklare på Skanska Fastigheter Stockholm. Läs om henne här. Övriga finalister var Samira Mchaiter, Rikshem och Anna Wingqvist, Skanska.


Fastighetskvinnan 2017

Var: Grand Hotel, Stockholm

När: Torsdag 7 september 2017, 09.00 - 16.00 (registrering och frukostmingel från 8.15).

Pris: 3995 kronor exkl. moms

Du anmäler dig till seminariet här senast den 1 september!

Ambitionen är Fastighetskvinnan ska vara det mest inspirerande fastighetsseminariet i Sverige, där framgångsrika förebilder lyfts fram i rätt sammanhang, vilket i förlängningen leder till en bredare och mer jämställd fastighetsbransch - ett affärsseminarium som gör skillnad!

Förutom klassiska business-punkter behandlar seminariet också mångfaldsfrågor i det svenska näringslivet, med fokus på fastighetsbranschen. Unikt för seminariet är att de allra flesta av talarna är kvinnor – manliga talare medverkar endast i punkterna som handlar om jämställdhet och mångfald.

Fastighetskvinnan är dock inte ett event som bara riktar sig till kvinnor. Det riktar sig till alla som vill nätverka, bli uppdaterade om de senaste trenderna på fastighetsmarknaden och som tycker att mångfalds-, kompetensförsörjnings- och HR-frågor är viktiga.

Seminariet avslutas med prisutdelningen för utmärkelsen Årets Unga Fastighetskvinna.

Det är nu fjärde gången vi genomför det här eventet. Du kan läsa om 2016 års upplaga här och 2015 här 

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet? Kontakta:

Nicklas Tollesson
0705 - 84 14 02
nicklas@fastighetssverige.se

Eddie Ekberg
0736 - 57 43 16
eddie@fastighetssverige.se

 

Se filmen från 2017 års event här:

 

Partners: