Fastighetskvinnan

Fastighetskvinnan

Ett unikt affärsseminarium om den kommersiella fastighetsmarknaden, delvis med fokus på jämställdhets- och mångfaldsfrågor.Se filmen från 2016 års event här:


Fastighetskvinnan 2016

Fastighetskvinnan är ett seminarium om den kommersiella fastighetsmarknaden i Sverige.

Till största delen är det ett affärsseminarium, men det behandlar också mångfaldsfrågor i det svenska näringslivet, med fokus på fastighetsbranschen. Unikt för seminariet är att de flesta av talarna är kvinnor – manliga talare medverkar i punkterna som handlar om jämställdhet och mångfald.

Fastighetskvinnan är inte ett event som bara riktar sig till kvinnor. Det riktar sig till alla som vill nätverka, bli uppdaterade om de senaste trenderna på fastighetsmarknaden och som tycker att mångfalds-, kompetensförsörjnings- och HR-frågor är viktiga.

Seminariet avslutas med prisutdelningen för utmärkelsen Årets Unga Fastighetskvinna.

Fastighetskvinnan arrangeras av Fastighetssverige och Lokalnytt som även arrangerar seminarierna Fastighetsmarknadsdagen Östergötland (tillsammans med Nulink och näringslivskontoret i Norrköping), Lokalmarknadsdagen (tillsammans med Business Region Göteborg), Fastighetsmarknadsdagen Västerås, Fastighetsmarknadsdagen Uppsala (tillsammans med Uppsala kommun), Göteborg 400+, Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering, Fastighetsdagarna, Fastighetsmarknadsdagen Örebro, Fastighetsmarknadsdagen Stockholm (med tävlingen Sveriges Snyggaste Kontor) och Fastighetsmarknadsdagen Öresund. 

Det är tredje gången vi genomför det här eventet. Du kan läsa om 2016 års upplaga här,  2015 här och 2014 här.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet? Kontakta:

Nicklas Tollesson
Projektledare
0705 - 84 14 02

nicklas@fastighetssverige.se

Se filmen från 2016 års event här:

 

Partners:

 
Fastighetssverige.se använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att använda Fastighetssverige.se godkänner du vår användning av cookies.