Fastighetsdagarna 23-24 januari 2017

Fastighetsdagarna

Fastighetsdagarna är en exklusiv konferens för chefer och beslutsfattare i fastighetsbranschen. Fokus ligger på branschens stora framtidsfrågor. Här erbjuds en unik möjlighet att kombinera kunskaps- och nätverksbyggande. Fastighetsdagarna är den perfekta starten på fastighetsåret.Susanne Åhlén, Peter Wågström, Johan Lindholm, Mona Finnström, Niklas Wykman och Irene Wennemo möts i ett samtal om kompetens- och integrationsutmaningen på Fastighetsdagarna den 23-24 januari.

Stort runda bordssamtal: Kompetens- och integrationsutmaningen

Fastighetsdagarna På toppmötet Fastighetsdagarna 23-24 januari (Elite Hotel Marina Tower i Stockholm) möts en mycket kunnig panel i ett stort runda bordssamtal om en av de stora ödesfrågorna inför framtiden: kompetens- och integrationsutmaningen.


Annons
Image

Hyperloop One-projektet gås igenom ordentligt på Fastighetsdagarna den 23-24 januari.

Framtidens superregion

Fastighetsdagarna Stockholm – Helsingfors på 28 minuter. Stockholm – Arlanda på tre…
När Hyperloop One blir verklighet ritas fastighetskartan om.
I Finland kan en Hyperloop One-bana vara klar för passagerartrafik redan 2021.
På Fastighetsdagarna görs en stor presentation av Nordens kanske mest omvälvande infrastrukturprojekt på väldigt många år.


Se bilderna från Fastighetsdagarna här

Fastighetsdagarna På måndagen och tisdagen samlades den svenska fastighetseliten på Elite Hotel Marina Tower för Fastighetsdagarna 2017. Se bilderna här.


Annons
Image

Fastighetsdagarna – i morgon stänger anmälan

Fastighetsdagarna Rutger Arnhult, Urban Edenström, Biljana Pehrsson, Hans Brun, Annika Winsth, Sven-Olof Johansson, Emma Ihre, Johan Magnusson, Peter Wågström, Irene Wennemo, Niklas Wykman, Johan Lindholm, Sophia Mattsson-Linnala, Max Barclay, Malou von Sivers, Magnus Lindkvist och Lennart Sten. Där har du några av de medverkande på Fastighetsdagarna 23-24 januari. I morgon stänger anmälan.


Fokus på framtidens digitala samhälle

Fastighetsdagarna Digitaliseringen förändrar vårt samhälle och vårt sätt att leva i grunden. Hur ser den digitala framtiden ut? Hur påverkas samhället och den fysiska miljön? Hur ser det digitala livet ut år 2025 och på vilka sätt måste fastighetsbranschen arbeta för att tillmötesgå framtidens krav? Svaren på dessa frågor levereras 23-24 januari på Elite Hotel Marina Tower.


Annons
Image

Bengt Wånggren, Emma Ihre, Johan Magnusson och Mats Olausson diskuterar etik och hållbarhet på toppmötet Fastighetsdagarna 23-24 januari.

Tung kvartett diskuterar hållbarhet och etik som affärsidé

Fastighetsdagarna På Fastighetsdagarna 23-24 januari kommer Mats Olausson, SEB, Emma Ihre, Mannheimer Swartling, Johan Magnusson, Första AP-fonden och Bengt Wånggren, SGBC att diskutera hållbarhet och etik ur ett affärsperspektiv.


Sophia Mattsson Linnala, Max Barclay, Lennart Sten och Peter Broström.

Hur blir fastighetsåret 2017?

Fastighetsdagarna Vilka trender kommer att bli utmärkande på fastighetsmarknaden 2017? Fyra branschtoppar diskuterar på Fastighetsdagarna.


Annons
Image

Terrorforskaren om säkerhetsläget

Fastighetsdagarna Terrorforskaren Hans Brun ger på seminariet Fastighetsdagarna sin syn på ett alldeles för aktuellt ämne.


Magnus Lindkvist.

Middagstalare: Magnus Lindkvist – ”Varför börjar framtiden?”

Fastighetsdagarna En av världens mest efterfrågade föredragshållare – futurologen Magnus Lindkvist – kommer till Fastighetsdagarna och håller ett middagstal under rubriken ”Varför börjar framtiden?”.


Annons
Image

Sven-Olof Johansson, Biljana Pehrsson, Malou von Sivers, Urban Edenström och Rutger Arnhult.

Tungviktare i talkshow med Malou

Fastighetsdagarna Seminariedelen på Fastighetsdagarnas första dag avslutas med en intervjudel, inspirerad av SVT:s Skavlan. Fyra av branschens tyngsta profiler intervjuas av Malou von Sivers.


Årskrönika över fastighetsåret 2016

Fastighetsdagarna I och med Fastighetsdagarna 23-24 januari startar fastighetsåret 2017. Men det ges också tid för tillbakablick med en årskrönika över 2016 års fastighetsmarknad.


Annons
Image

Klimatkrisen – går utvecklingen att vända?

Fastighetsdagarna Pär Holmgren, välkänd meteorolog, pratar om den stora ödesfrågan - klimatkrisen på Fastighetsdagarna den 23-24 januari.


Annika Winsth.

Winsth om det världsekonomiska läget

Fastighetsdagarna Annika Winsth, en av Sveriges mest välrenommerade ekonomer, ger sin syn på den ekonomiska utvecklingen i världen på Fastighetsdagarna på Elite Marina Hotel Tower i Stockholm.


Annons
Image

Malou von Sivers är moderator för Fastighetsdagarna 23-24 januari.

Malou von Sivers moderator för Fastighetsdagarna

Fastighetsdagarna Den 23-24 januari hålls top management-mötet Fastighetsdagarna på Elite Marina Hotel Tower i Stockholm. Moderator blir en av Sveriges mest välkända och välrenommerade journalister - Malou von Sivers. Och vid sin sida har hon expertkommentatorn Ingemar Rindstig.


Fastighetsdagarna hålls på Elite Marina Hotel Tower i Stockholm.

Ett event för branschtopparna

Fastighetsdagarna Fastighetsdagarna 2017 är Fastighetssveriges hittills mest exklusiva event.
- Fastighetsdagarna är ett forum och en mötesplats för top management i fastighetsbranschen, säger Rolf Andersson, Fastighetssveriges vd och grundare.


Annons
Image


Fastighetsdagarna

Var: Elite Hotel Marina Tower, Stockholm

När: Den 23-24 januari (registrering och frukostmingel från 8.15 på måndagen, avslutas på tisdagens förmiddag).

Du anmäler dig till seminariet här.

Fastighetsdagarna är ett exklusivt toppnivåmöte med spa, middag med middagstalare, övernattning och konferens där du blir uppdaterad på branschens stora framtidsfrågor.

Det handlar om en perfekt kombination av kunskapsbyggande som hjälper dig ta rätt beslut i framtiden och nätverkande med nyckelpersoner i branschen.

Efter första dagens seminarium väntar ett par timmars avkoppling med spa och relax innan det är dags för en gemensam middag, då vi lyssnar till futurologen och inspiratören Magnus Lindkvist – en av Sveriges bästa och mest eftertraktade talare.

Efter en god natts sömn på hotellet fortsätter seminariet på tisdagen, och avslutas på tisdagens förmiddag.

Fastighetsdagarna är den perfekta starten på fastighetsåret 2017 för beslutsfattarna i branschen.

Fastighetsdagarna arrangeras av Fastighetssverige och Lokalnytt som även arrangerar Fastighetsmarknadsdagen Stockholm, Fastighetsmarknadsdagen Östergötland, Lokalmarknadsdagen Göteborg, Fastighetsmarknadsdagen Västerås, Fastighetsmarknadsdagen Uppsala, Fastighetskvinnan, Fastighetsmarknadsdagen Örebro, Fastighetsmarknadsdagen Öresund, Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering samt tävlingen Sveriges Snyggaste Kontor. 

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:
Eddie Ekberg
0736-574316
eddie@fastighetssverige.se

Nicklas Tollesson
0705-841402
nicklas@fastighetssverige.se

 

 

 
Fastighetssverige.se använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att använda Fastighetssverige.se godkänner du vår användning av cookies.