Hem » Branschguiden » Ägare/investerare » Humlegården Fastigheter

Fastighetssveriges Branschguide

Humlegården Fastigheter


Humlegården är ett fastighetsföretag inom länsförsäkringsgruppen, Sveriges största bank- och försäkringsgrupp. Vi förvärvar, förädlar och förvaltar kontorsfastigheter. Vi fokuserar på långsiktiga relationer och kvalitet för alla våra kunder. I dag är vi cirka 85 medarbetare som tar hand om ett 50-tal fastigheter i Stockholm, koncentrerade till fem starka framtidsområden: Östra city, Solna strand, Sundbyberg, Hagalund och Hagastaden.

Som en långsiktig fastighetsägare ser Humlegården en direkt koppling mellan god arkitektur, hållbarhet och lönsamhet. I arbetet med att bevara och utveckla fastigheterna görs inget avkall på kvalitén. Det ska berika stadsrummet och vara hållbart ur flera synvinklar: ett miljömässigt-, estetiskt-, socialt- och lönsamhetsmässigt perspektiv.


Skrivet om Humlegården Fastigheter

H1: Positiva siffror från Humlegården

Bolag Humlegården presenterar en rapport med positiva siffror för årets första sex månader.


Jansson känner ingen oro över framtiden

Bolag Hon tog över i höstas, efter en av branschens mest längst sittande direktörer. För Fastighetssverige berättar Anneli Jansson om det intensiva halvåret, bolagets hållbarhetsarbete och om varför hon inte känner någon oro för tillbakagång på marknaden.


Arcona får uppdrag av Humlegården

Bygg/Arkitektur Arcona har fått i uppdrag av Humlegården att genomföra entreprenaden i Humlegårdens utvecklingsprojekt i kvarteret Riddaren på Östermalm i Stockholm.


Fastighetskvinnan
Anneli Jansson, Ulrika Lindmark och Marita Loft.

Vart är fastighetsmarknaden på väg?

Fastighetskvinnan På seminariet Fastighetskvinnan diskuterar en panel med tre kända fastighetsprofiler läget på marknaden som det ser ut den 7 september 2017.


Därför lämnar Hag nu

Karriär Anna-Karin Hags vistelse på Humlegården blev drygt två år. För Fastighetssverige berättar hon vad hon är mest stolt över och varför hon lämnar redan nu.

Humlegårdens CFO lämnar

Bolag Humlegårdens CFO Anna-Karin Hag lämnar Humlegården, där hon varit verksam sedan januari 2015. Per Wange, som i dag är ekonomichef, har utsetts till tillförordnad CFO.


Adress

Humlegården Fastigheter
Engelbrektsplan 1
Stockholm


Kontakt

Madeleine Castenvik Holt
madeleine.castenvik@humlegarden.seFastighetssverige.se använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att använda Fastighetssverige.se godkänner du vår användning av cookies.