Hem » Branschguiden » Ägare/investerare » Humlegården Fastigheter

Fastighetssveriges Branschguide

Humlegården Fastigheter


Humlegården är ett fastighetsföretag inom länsförsäkringsgruppen, Sveriges största bank- och försäkringsgrupp. Vi förvärvar, förädlar och förvaltar kontorsfastigheter. Vi fokuserar på långsiktiga relationer och kvalitet för alla våra kunder. I dag är vi cirka 85 medarbetare som tar hand om ett 50-tal fastigheter i Stockholm, koncentrerade till fem starka framtidsområden: Östra city, Solna strand, Sundbyberg, Hagalund och Hagastaden.

Som en långsiktig fastighetsägare ser Humlegården en direkt koppling mellan god arkitektur, hållbarhet och lönsamhet. I arbetet med att bevara och utveckla fastigheterna görs inget avkall på kvalitén. Det ska berika stadsrummet och vara hållbart ur flera synvinklar: ett miljömässigt-, estetiskt-, socialt- och lönsamhetsmässigt perspektiv.


Skrivet om Humlegården Fastigheter

Humlegården ändrar i förvaltningsorganisationen

Bolag David Johansson går till Balder. Peter Lind, i dag fastighetschef med ansvar för Stockholms innerstad tar över ansvaret för hela förvaltningsportföljen.


Han blir stadsutvecklingschef på Balder

Karriär Balder tillsätter en ny tjänst, en stadsutvecklingschef, och rekryterar David Johansson från Humlegården till tjänsten.


Humlegården rekryterar från HSB

Karriär Humlegården har en stor andel utvecklingsprojekt i produktion och nu utökas avdelningen investering och utveckling genom rekryteringen av Jessica Sageryd, som tillträdde rollen som projektchef den 16 oktober.


”Farligt att bara fokusera på att det går bra”

Bolag Humlegårdens vd Anneli Jansson berättar om intern branschhybris och vikten av att rusta för framtida utmaningar.


”Banken måste finnas där kunderna finns”

Ekonomi/Finansiering Fastighetsprofilerna kommenterar Nordeas flykt från Sverige till Finland. ”Kommer att få jättefördelar”.


Adress

Humlegården Fastigheter
Engelbrektsplan 1
Stockholm


Kontakt

Madeleine Castenvik Holt

madeleine.castenvik@humlegarden.se