Hem » Branschguiden » Konsulter » Grant Thornton

Fastighetssveriges Branschguide

Grant Thornton


Grant Thornton är ett av Sveriges snabbast växande revisions- och konsultföretag med närmare 1000 medarbetare på 23 orter i Sverige. Grant Thornton är medlem i det internationella nätverket Grant Thornton International som har fler än 35 000 medarbetare och finns i över 120 länder.

Grant Thornton erbjuder tjänster inom revision, ekonomiservice, skatt och rådgivning och är stolta över att fyra år i rad (2010-2013) haft den högsta kundnöjdheten bland de fem största revisionsbyråerna enligt Svenskt Kvalitetsindex.

I branschgruppen Real Estate and Construction (”Fastighetsgruppen”) har Grant Thornton samlat sin specialistkompetens för bygg- och fastighetsrelaterade frågor.


Skrivet om Grant Thornton

”Då riskerar fastighetsbranschen få en skattesmocka”

Juridik Andreas Adolphsson, skatterådgivare på Grant Thornton, om det senaste förslaget från regeringen – och hur det kan slå mot branschen.


Högre skattetryck pressar upp yielderna?

Juridik På tisdagen publicerade regeringen sitt nya skatteförslag, som missgynnar verksamheter med höga lån.


Adolphsson om de nya skatteförslagen

Juridik Andreas Adolphsson, auktoriserad skatterådgivare och expert på fastighetsbeskattning på Grant Thornton, ger här sin bild av vad skatteförslagen innebär för branschen.


Svenska företagsledare optimistiska om 2017

Ekonomi/Finansiering Inte sedan 2010 har svenska företagsledare varit så optimistiska om det nya året som nu, visar Grant Thorntons färska undersökning om konjunkturförväntningarna 2017.


Bransch i medvind hindras av politisk handläggning och formalia

Sverige Det ser ljust ut för den svenska bygg- och fastighetsbranschen under den kommande tolvmånadersperioden, det visar revisions- och konsultföretaget Grant Thorntons årliga bygg- och fastighetsrapport. Men företagens tillväxt hindras av handläggning och formalia, brist på kompetens och politiska beslut som inte har någon reell påverkan.


Adress

Grant Thornton
Sveavägen 20
103 94 Stockholm


Kontakt


Andreas Adolphsson
08-563 070 00

andreas.adolphsson@se.gt.com