Hem » Branschguiden » Ägare/investerare » Castellum AB

Fastighetssveriges Branschguide

Castellum AB


Castellum är ett av de största börsnoterade fastighetsbolagen i Sverige. Fastigheternas värde uppgår till 74 miljarder kronor och utgörs av lokaler för kontor/butik och lager/logistik med en uthyrningsbar yta om 4,4 miljoner kvm.
Castellum verkar genom en decentraliserad organisation med stark lokal närvaro i 17 städer från Köpenhamn i söder till Sundsvall i norr.
Castellum har under 2016 tilldelats två utmärkelser för sitt hållbarhetsarbete, dels Global Sector Leader av GRESB vilket innebär att Castellum rankas som etta i världen inom sektorn kontors- och industrilokaler, dels förstapris för hållbarhetsrapportering från EPRA (European Public Real Estate Association). Castellum har dessutom valts in i Dow Jones Sustainability Index (DJSI), som inkluderar de bolag i världen som presterar bäst inom hållbarhetsområdet.
Castellum-aktien är noterad på Nasdaq Stockholm Large Cap. Läs mer på www.castellum.se


Skrivet om Castellum AB

Klart: De får rita Castellums nya kontorshus

Bygg/Arkitektur Castellum har genomfört en arkitekttävling om gestaltningen av ett nytt kontorshus i stadsdelen Krokslätt i Göteborg. Nu har vinnaren utsetts.


Så blev Castellum hållbarast i branschen

Energi/miljö Castellums hållbarhetsarbete fortsätter att uppmärksammas internationellt. Hållbarhetschefen Filip Elland berättar om nycklarna till framgångarna.


Castellum utvecklar i Alingsås

Bygg/Arkitektur Castellum utvecklar fastighet för Steeltech i Alingsås.


Arnhult ny storägare i Castellum

Bolag Rutger Arnhult, vd för Klövern och storägare i bland annat Corem, Klövern och Sagax, är nu även nionde största ägare i Castellum.


Greenbyte flyttar in hos Castellum

Uthyrning Castellum har tecknat hyresavtal med Greenbyte om 1 200 kvadratmeter kontorsyta på Östra Hamngatan 16 i Göteborg. Därmed är samtliga kontorsytor i huset fullt uthyrda.


Adress

Castellum AB
Kaserntorget 5
403 14 Göteborg


Kontakt

Malin Engelbrecht
malin.engelbrecht@castellum.seFastighetssverige.se använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att använda Fastighetssverige.se godkänner du vår användning av cookies.