Image

WSP rekryterar inom exploatering

Karriär WSP har rekryterat Jan Hessel som gruppchef för en ny enhet med fokus på mark- och exploateringstjänster.
Publicerad den 24 November 2017
Jan Hessel. Bild: WSP
Jan Hessel.

Jan Hessel, som är civilingenjör lantmäteri och civilekonom i botten, kommer närmast från tjänsten som exploateringsstrateg i Danderyds kommun där han var ansvarig för driften av exploateringsprojekt i olika skeden. Dessförinnan arbetade han i Solna inom samma ansvarsområde och tidigare i Stockholm. Nu tar han med sig sin erfarenhet och kunskap till WSP och blir chef för den nya enheten som ska fokusera på tjänster för mark och exploatering.

– Det finns ett stort behov av exploateringstjänster i landet och att få vara med och bygga upp den här enheten känns därför mycket spännande. WSP är en av världens största teknikkonsulter och har mycket duktiga medarbetare. Med det som bas är vårt självklara mål för den nya enheten att bli kundernas förstahandsval, säger Jan Hessel.

Jan Hessel tillträdde sin nya tjänst den 1 november och är stationerad på WSPs huvudkontor i Stockholm.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Johan Almquist tar in Kiss och Abba i coworking-världen

Bolag Johan Almquist är ägare till och vd för coworkingaktören A house. Han har vad han själv kallar "en brokig bakgrund", vilket, enligt honom själv, beror på att han hela tiden gjort enbart saker som han tycker är roliga. Som, till exempel, att köpa rättigheterna till bandet Kiss hela musikkatalog. – Jag har gått efter vad som vore kul att lära sig och jag har också hela tiden haft en längtan efter att lära mig nya saker.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige