Image

Workaround expanderar till Malmö och Göteborg

Bolag Workaround öppnar upp för uthyrning av lediga mötesrum, konferenslokaler och kontorsplatser i Göteborg och Malmö. Bland de värdar som anslutit sig till tjänsten i de nya städerna märks Börshuset och Gårda Meeting Point.
Publicerad den 11 Februari 2016
Andreas Broryd. Bild: Workaround
Andreas Broryd.

Workaround vill göra hela städer till potentiella arbetsplatser genom att digitalisera och utveckla marknaden för flexibla kontors- och mötesplatser. Efter att ha lanserat tjänsten i Stockholm under våren och hösten 2015 tar Workaround nästa steg genom att öppna upp för uthyrning av lediga mötesrum, kontorsplatser och konferenslokaler i Göteborg och Malmö.

- Vi fick många frågor om när vi skulle expandera tjänsten till Göteborg och Malmö när vi lanserade i Stockholm, säger Andreas Broryd, medgrundare och marknadsansvarig på Workaround.

- Det blev uppenbart att många människors arbetsresor går mellan de här städerna.
Bland nytillkomna värdar i Göteborg märks kontorshotellen Gårda Meeting Point och Out Of Office. Bland nya värdar i Malmö finns Börshuset samt media och teknikhubben Media Evolution City.

- För oss som verkar i en innovativ miljö och dagligen kommer i kontakt med nya idéer genom de företag som sitter hos oss var det naturligt att ansluta oss till de innovationer som sker på vår egen marknad, säger Bert Hansson, vd på Gårda Meeting Point.

Allt fler svenskar blir allt mer mobila i arbetslivet. Enligt SCB:s senaste resvaneundersökning genomförs mer än sju miljoner tjänsteresor mellan Stockholm, Göteborg och Malmö per år.

- Det utbredda resandet mellan dessa städer gör det naturligt för oss att prioritera expansion för att kunna erbjuda mobila människor ett vettigt alternativ på annan ort, säger Andreas Broryd.

Workaround grundades 2014 för att skapa ett effektivare användande av befintliga kontor samt för att bidra till ett mer flexibelt och inspirerande arbetsliv. Grundarteamet bakom tjänsten är Rikard Hegelund, Carl Emmoth, Andreas Broryd, Alex Kerber och Rebecka Carlsson.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige