Image

Wihlborgs hyr ut till Optimera i Lund

Uthyrning Wihlborgs har tecknat avtal med Optimera om nybyggnad av en butikslokal om 3 000 kvadratmeter på Gastelyckan i östra Lund.
Publicerad den 14 Juli 2017
Anders Jarl. Bild: Wihlborgs
Anders Jarl.

Byggstart sker efter sommaren och inflyttning planeras till oktober 2018. Optimera hyr lokalerna på ett femtonårigt avtal. Investeringen beräknas till 32 miljoner kronor och avkastningen första året till 6,5 procent.

- Vi är tacksamma att få förtroendet att utöka vårt samarbete med Optimera. För ett par år sedan byggde vi en ny butik till Optimera i Helsingborg och vi är naturligtvis glada att de väljer Wihlborgs även för sin nya butik i Lund, säger Anders Jarl, vd för Wihlborgs Fastigheter.

- Vi har haft en fantastisk utveckling på vår anläggning i Lund men har kommit i ett läge där vi inte längre får plats att växa vidare och serva våra kunder på bästa sätt. Det känns jättebra att vi kan göra denna satsning tillsammans med Wihlborgs och ser fram emot att välkomna våra befintliga och nya kunder till Lunds bästa bygghandel för proffs, säger Magnus Detterholm, vd för Optimera.

Optimera är en av Sveriges ledande bygghandelskedjor för proffs med ett femtiotal butiker över hela södra Sverige.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige